Femeie din Oniceni născută în anul Marii Uniri, sărbătorită de autorități

HomeSocial

Femeie din Oniceni născută în anul Marii Uniri, sărbătorită de autorități

 

 

Ministerul Afacerilor Interne desfășoară, în această perioadă, campania „O viață cât un Centenar”, prin intermediul căreia sunt felicitate persoanele care sunt născute în 1918, anul Marii Uniri.

Vineri, 6 iulie, subprefectul județului Neamț, Nicolae Doru Ungureanu, împreună cu Costel Paul Tablan, comisar șef de Poliție, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț și ai Inspectoratului de Jandarmi Județean  Neamț, au felicitat-o pe Maranda Novac, din satul Lunca, din comuna Oniceni, care va împlini duminică 100 de ani, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Muzeul de Istorie din Piatra Neamț.

„În cadrul unei ceremonii solemne, am invitat-o, alături de fiul său, pentru a-i arăta recunoștința noastră și a-i înmâna câteva simboluri ale Centenarului Marii Uniri, dar și un steag tricolor”, a afirmat subprefectul județului Neamț, Doru Ungureanu.

Maranda Novac a primit o scrisoare de felicitare din partea ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, un tricolor, o insignă cu inscripția „Centenar 100” și un buchet de flori. La eveniment au fost invitaţi membrii ansamblului cultural-artistic EU CRED, în frunte cu poliţistul nemţean Marius Coşerariu, care au intonat imnul de stat al României şi au susţinut un mini-recital de cântece patriotice.

„În judeţul Neamţ mai există un bărbat născut în anul 1918, însă, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, nu a putut fi prezent la eveniment, urmând ca acesta să primească la domiciliu vizita oficialităţilor, care îi vor înmâna distincțiile. Le mulțumim persoanelor care sunt alături de acești oameni minunați și, totodată, sărbătoritei, pentru prilejul acordat de a ne fi alături și îi dorim multă sănătate, putere și bucurii!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0