Femeie căutată de polițiști după ce ar fi făcut cumpărături cu un card găsit

HomeActualitate

Femeie căutată de polițiști după ce ar fi făcut cumpărături cu un card găsit

 

 

Poliţia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei, bănuită de comiterea infracțiunilor de însușire a bunului găsit și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Persoana în cauză a fost surprinsă de camerele video amplasate în incinta unei farmacii din Piatra Neamţ.

Conform IPJ Neamț, la data de 19 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că în perioada 13 – 18 iulie 2018, persoane necunoscute ar fi efectuat operaţiuni financiare, folosindu-se de un card bancar pe care acesta l-a pierdut, prejudiciul creat fiind de 2.500 de lei.

„După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cea bănuită de comiterea faptei este o femeie de aproximativ 35-40 de ani, păr negru şi cu înălțimea de 165-170 cm. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de însușire a bunului găsit și de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea femeii din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112!”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Foto: IPJ Neamt

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • A.Pop 6 ani ago

    Interesant cum a aflat codul pin!Cred ca este hoata si omul a crezut ca a pierdut cardul.

  • Ciobanu Daniel 6 ani ago

    Atunci cand vezi ca nu mai ai cardul mergi repede si iti blochezi bani ,insa din imagini se pare ca ea mergea de cate ori vroia stiind regula ca prin wi-fi ,se poate face cumparaturi pana in suma de 100Ron,ca daca depasesti suma iti cere Pinul