HomeActualitateRoman

Fără apă din cauza unei conducte

apa2Vineri, timp de mai multe ore, circulaţia pe strada Cuza Vodă, între Școala „Alexandru Ioan Cuza” şi Muzeul de Istorie, a fost întreruptă.

În acelaşi interval de timp, romaşcanii nu au avut apă la robinet.Disconfortul a fost creat de o avarie la o conductă din reţeaua de transport a apei potabile. Reprezentanţii companiei ApaServ au început intervenţia pe teren în jurul orei 12.00 şi era preconizată că se va încheia la ora 15.00, dar romaşcanii nu aveau apă la robinet nici la ora 16.00. „A apărut o fisură într-una din conductele de transport, e o conductă de fontă. Vom pune un colier special în jurul fisurii. Precizez că nu este vorba despre una din conductele noi, acelea sunt conducte de distribuţie şi sunt din plastic. Le cerem scuze romaşcanilor pentru neplăcerile produse şi îi asigurăm că încercăm să rezolvăm cât mai repede problema”, a afirmat Criatian Buzdugan, şeful Zonei Operaţionale Est din cadrul companieie judeţene ApaServ SA.

Intervenţia echipelor de la ApaServ s-a terminat în jurul orei 16.00, dar romaşcanii care locuiesc la etajele superioare au avut presiune la apă abia în jurul orei 18.00.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • ionutz 8 ani ago

    unde sunt bransamentele zonale????ca asa am fost informati, ca la o avarie nu se va opri apa tot orasul!!!!!.

  • mas 8 ani ago