HomeSocialEducatie

Fantome la grădiniţă

Copiii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 1 au participat la un carnaval de Halloween.

Fantomele, piraţii, vrăjitoarele şi vampirii s-au plimbat miercuri, 30 octombrie, în voie, prin Grădiniţa cu program prelungit nr. 1 a Școlii „Mihai Eminescu” din Roman. Deşi de împrumut, sărbătoarea de Halloween are tot mai mulţi adepţi în rândul romaşcanilor, care transformă celebra zi a groazei într-un prilej de distracţie. Carnavalul de Halloween de la grădiniţă a debutat cu o paradă a costumelor, în cadrul căreia au fost etalate cele mai năstruşnice costumaţii: drăcuşori, piraţi, vrăjitoare, buburuze, dovlecei şi lilieci au introdus participanţii în atmosfera specifică zilei.halow02

„Ne-am bazat pe originalitatea şi imaginaţia părinţilor şi în ceea ce priveşte costumaţia copiilor, iar rezultatul a fost unul pe măsură. Putem afirma că au existat toate ingredientele unei petreceri reuşite: muzică, dans, jocuri, baloane, clown, dulciuri, decoraţiuni specifice şi desene. De la marea noastră petrecere din cadrul Grădiniţei nu au lipsit, de asemenea, poveştile cu fantome, muzica şi mascota preferată a copiilor, Mickey Mouse, care au pigmentat întreaga petrecere. Ținem la această activitate pentru că, dincolo de bucuria pe care o au copiii participând la altceva decât activităţile obişnuite, reuşim să implicăm şi părinţii, care lucrează alături de copii la realizarea costumelor”, a spus profesor pentru învăţământul preşcolar Mariana Biberi, care a pregătit carnavalul împreună cu colega sa Mirela Tacu.

La final, participanţii au avut parte de surprize, diplome şi dulciuri, oferite de directorul adjunct al Școlii „Mihai Eminescu”, Dumitru Ouatu.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • dan 9 ani ago

    Mai era nevoie de alta mascota in acea gradinita atata timp cat exista una chiar acolo care nu pierde niciun prilej sa imbrace costumul de clovn (dar e clovn si fara costum).