Prima paginăActualitateRoman

Familia Marulicaru, trimisă în judecată pentru scandalul din sediul Poliţiei

Dimensiune text

Părinţii unui romaşcan de 20 de ani vor fi judecaţi pentru ultraj. Aceştia şi fiul lor au făcut scandal în sediul Poliţiei Roman.

Părinţii unui tânăr de 20 de ani au fost trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunii de ultraj. Cei doi au făcut scandal în sediul Poliţiei municipiului Roman, pe data de 28 ianuarie. Totul a început într-o parcare a unui supermarket din bulevardul Republicii. Doi agenţi de Poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Sagna efectuau cercetări în cazul unui furt din Gâdinţi. Cei doi poliţişti au ajuns la intersecţia dintre bulevardul Republicii şi strada Primăverii şi au vrut să intre în parcarea supermarketului. La acel moment, pe stradă trecea, vorbind la telefon, Vasilică-Gabriel Marulicaru. Poliţistul care conducea i-a acordat prioritate, apoi a intrat cu maşina în parcare. În momentul în care agenţii de poliţie au ieşit din autoturism, tânărul a început să le adreseze injurii şi să facă scandal. Poliţiştii au încercat să-l liniştească, dar, cum nu au avut succes, l-au imobilizat pe Vasilică-Gabriel Marulicaru şi l-au băgat în maşina de poliţie, pentru a-l duce la sediul Poliţiei Roman.

În timp ce oamenii legii îl „pofteau” pe acesta în autoturism, un cunoscut a văzut incidentul şi a telefonat părinţilor, pentru a le spune despre fiul. Aceştia au plecat către sediul Poliţiei Roman. Ajunşi acolo, au început să facă gălăgie pe hol. Vasilică-Gabriel era într-un birou de la parter, a auzit glasul părinţilor şi a ieşit, ţipând că ar fi fost călcat cu maşina de poliţie, apoi ar fi fost bătut de poliţişti şi adus la Poliţie. Atunci, părinţii au continuat să facă şi mai multă zarvă. Pe unul dintre agenţii de poliţie l-au ameninţat în mod direct. Tatăl i-a spus că îi va sparge capul cu ranga, iar mama i-a transmis că se vor mai întâlni şi în alte ocazii. Mai mult, tatăl a vrut să folosească o cârjă metalică pentru a-şi duce la îndeplinire ameninţarea, dar a fost oprit la timp.

În acel timp, la sediul Poliţiei a ajuns un echipaj SMURD pentru a-l prelua pe Vasilică-Gabriel, cel care acuza că a fost călcat cu maşina şi bătut de poliţişti, deşi nu avea nicio rană. Ajuns la Spitalul de Municipal de Urgenţă Roman, tânărul a renunţat la circ şi a plecat acasă înainte de a fi consultat de medici.

Acum, acesta va fi judecat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în timp ce părinţii lui vor fi judecaţi pentru ultraj.

Vasilică-Gabriel Marulicaru a mai fost implicat într-o bătaie la o discotecă din Săbăoani, fiind judecat pentru că l-a bătut pe fratele unui poliţist. Instanţa a decis, atunci, ca el şi celălalt bătăuş să-i plătească victimei 5.000 de lei, iar acţiunea penală s-a stins.

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • romascanul 7 ani

    ionica,e vorba de tiganii de ce se ocoleste aceasta etichetare chiar asa s-a ajuns sa ne fie frica sa folosim cuvintele tigan ,tiganeala etichetare absolut necesara ,cu ,,gemanarii’ ce faceti mai smenuiesc sub privirile ingaduitoare ale colegilor?

  • Cetatean 7 ani

    Mda….asta pentru ca cei jigniti si amenintati erau domnii politisti…dar pentru mine, un cetatean, ce se face?…nimic…nimic…nimic…