HomeSocial

„Fă o bucurie cu o jucărie!”

„Ziarul de Roman” relansează campania destinată copiilor defavorizați.

 

 

„Ziarul de Roman” vă invită să fiți părtași la o campanie care își propune să aducă un surâs pe chipurile unor copiii care nu au prea des parte de bucurii. Este vorba despre copii defavorizați ai căror părinți au grija pâinii de zi cu zi și mai puțin a unei jucării care să le bucure micuților copilăria. Cu ajutorul dumneavoastră, al cititorilor, dorim să le înseninăm sărbătorile de iarnă.

Campania se adresează tuturor celor care atunci când dăruiesc se bucură alături de cei care primesc cadoul și pe care îi așteptăm cu jucării la sediul redacției. Noi vom aduna toate aceste daruri, la sediul redacției din Roman, Pietonal Ștefan cel Mare, bloc M7, parter II, până cel târziu marți, 4 decembrie. De Moș Nicolae, vom fi alături de copiii defavorizați, pentru a le oferi jucăriile dăruite de dumneavoastră.

 

Comentarii

WORDPRESS: 3
 • emultesiegrele 10 ani ago

  Aşa… Şi cum se desfăşoară campania? Cea cu jucăriile? Nu cea electorală.

  • BumBum 10 ani ago

   Sper ca esti interesat si nu doar te-ai bagat in seama aiurea. Le poti duce la sediul ziarului, sa fie functionabile – ca nimeni nu vrea o jucarie stricata. Era destul de usor sa-ti dai seama din articol, chiar daca nu e precizat negru pe alb.

 • emultesiegrele 10 ani ago

  Nu, o campanie nu se organizeaza asa. Ca sa fi credibila si, prin urmare, sa aiba rezultatul scontat este nevoie macar de nitica detaliere. Adica cine sunt copiii defavorizati, cati sunt la numar, ce varste au, unde locuiesc (in casele lor defavorizate? sau la vreun camin, vreo asociatie), apoi cum se dneaza jucariile, unde, cine duce jucariile copiiilor, etc.. Pentru o campanie sunt suficiente 5 cinci fraze concrete si corecte.