Prima paginăSocial

Experiență internațională pentru liceenii din Roman, prin proiectul GROW

Experiență internațională pentru liceenii din Roman, prin proiectul GROW

Dimensiune text

 

Pentru al 7-lea an consecutiv, Școala de Valori împreună cu AIESEC România oferă elevilor de liceu oportunitatea unei experiențe internaționale de dezvoltare, fără a trece granița: proiectul GROW, la care se mai pot înscrie până pe 10 iunie 2017. Ediția de vară GROW se desfășoară concomitent în 24 de orașe, între care și Roman și Piatra Neamț, și este cel mai mare proiect de educație non-formală la nivel național, cu predare în limba engleză, oferit elevilor de liceu.

„GROW este singurul proiect național din România cu predare în limba engleză, care oferă tinerilor din clasele de liceu posibilitatea de a participa la sesiuni de dezvoltare facilitate de traineri internaționali, din peste 15 țări. Proiectul GROW își propune să ofere elevilor un program de educație complementar programei școlare, unde învățarea se face exclusiv prin metode non-formale, precum jocuri de rol, gamificare și activități practice. Workshop-urile sunt livrate de către studenți voluntari, instruiți în training și facilitare, veniți de pe 4 continente, contextul intercultural oferindu-le participanților o experiență unică, internațională, chiar la ei acasă”, informează un comunicat al organizatorilor.

Citește și:   94 de cazuri noi de infecție COVID-19 în Neamț, 7.116 la nivel național

Programul se va desfășura pe parcursul a patru săptămâni, sub formă unor ateliere de lucru 100% interactive cu predare exclusiv în limba engleză, în perioada 24 iunie – 24 iulie. Participanții vor exersa abilități precum autocunoaștere și încredere în șine, abilități de business, gândire critică, angajabilitate, planificare și multiculturalitate. De asemenea, GROW este oportunitatea perfectă pentru liceeni de a-și lărgi cercul de prieteni și a cunoaște persoane noi, atât din România, cât și din alte colțuri ale lumii.

Costul de înscriere pentru ediția de vară a programului GROW este de 120 lei, iar înscrierea se face prin completarea formularului de pe www.growedu.ro/apply. Ultima data de înscriere este 10 iunie.

Proiectul GROW a primit cinci premii naționale și internaționale de-a lungul timpului, printre care „Cel mai bun program educațional” în 2015, premiu acordat de către Gala Națională a Societății Civile Tinere din România și „Cel mai bun proiect de educație de tineret din România” în 2012, titlu oferit de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0