Prima paginăRoman

Exit poll-urile, primite cu aplauze

Dimensiune text

Cu puţin înainte de ora 21.00, la sediul de campanie al lui Liviu Brătescu era agitaţie mare. Echipa care a luptat pentru candidatul USL în Colegiul nr.4 Camera Deputaţilor aştepta cu nerăbdare rezultatele exit poll-urilor. La scurt timp a apărut şi Liviu Brătescu. Cu o emoţie nedisimulată, candidatul USL a primit încurajări şi strângeri de mână. „Veţi câştiga!” şi „Va fi bine!” îi transmiteau membrii USL lui Liviu Brătescu. La ora 21.00, când USL a fost anunţată alianţa câştigătoare a alegerilor, în sediul de campanie s-a aplaudat îndelung. „Vreau să le mulţumesc tuturor romaşcanilor că au ieşit la vot într-un număr atât de mare, pe o vreme absolut imposibilă. Acest lucru înseamnă că ei au înţeles care a fost miza acestui vot. Sunt optimist, dar voi spune mai multe după ce voi afla rezultatele votului”, a afirmat Liviu Brătescu.

La câteva străzi distanţă, social-democraţii din USL erau relaxaţi. Membrii PSD se bucurau pentru rezultatelede la nivel naţional ale USL, dar şi pentru previzibila victorie a lui Ioan Chelaru. „USL are, la nivel naţional, între 50% şi 60%. Este un rezultat la care ne aşteptam, un rezultat care va conduce la un Parlament echilibrat şi la un Guvern echilibrat. Aceste alegeri au fost grele, iar ziua de azi a fost cumplită, şi le mulţumesc tuturor pentru sprijin”, a spus Ioan Chelaru. Acesta a mai explicat că miza acestor alegeri este mare, în condiţiile în care se aşteaptă un rezultat special de la judeţul Neamţ.

La sediul de campanie al Elenei Udrea era agitaţie, dar candidata ARD nu a vrut să stea printre membrii PDL Roman sau să discute cu presa până ce nu se vor cunoaşte rezultatele parţiale ale scrutinului din Colegiul nr. 4 Roman – Ion Creangă.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • un cetățean 9 ani

    Felicitări echipei Chelaru – Brătescu ! Sunt rezultate pe care ,sunt sigur, că mulți romașcani le așteptau .Deși vremea a fost total nefavorabilă, oamenii au ieșit să își exprime opțiunea . Bravo, dragii mei romașcani !

  • pit 9 ani

    LIVIU BRATESCU,ce-ai facut tu pentru ROMAN,spui ca esti romascan,de ce ai plecat din ROMAN,la IASI?