Excelența în viața culturală și socială a județului Neamț, omagiată în cadrul Galei Ambasadorilor Nemțeni

HomeCultural

Excelența în viața culturală și socială a județului Neamț, omagiată în cadrul Galei Ambasadorilor Nemțeni

 

Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, organizează „Gala Ambasadorilor Nemțeni“, ocazie de recunoaștere publică a personalităților nemțene care s-au făcut remarcate pe parcursul ultimului an, iunie 2016 – iunie 2017, contribuind decisiv la dezvoltarea culturală și instituțională a spațiului românesc, extins și peste granițele țării, informează un comunicat al organizatorilor.

Pe 1 decembrie vor fi cunoscuți, prin votul nemțenilor și al unui juriu de înaltă ținută, pe cei cu care județul Neamț se mândrește la nivel național și internațional.

„Am anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, lansarea campaniei «Gala Ambasadorilor Nemțeni». Susțin acest eveniment, inițiat de Consiliul Consultativ în domeniul Tineretului, pentru că vreau ca, prin votul nemțenilor și decizia unui juriu național, să îi cunoaștem pe cei care fac cinste județului, care aduc plus-valoare vieții sociale și culturale, care fac din ținutul nostru unul cunoscut în țară și străinătate! Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, la Teatrul Tineretului vor fi omagiate elitele nemțene! Vă invit să ne fiți parteneri prin nominalizările pe care le veți înainta, pentru a putea face alegerile cele mai bune!”, a fost mesajul adresat de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

 

Categoriile nominalizărilor sunt: Artă, Educație și cercetare, Tinere valori, Sănătate, Voluntariat, Antreprenoriat, Asistență socială și Sport.

Calendarul evenimentului:
– 20 septembrie – lansarea Campaniei „Ambasadori ai Neamțului“;
– 20 septembrie – 15 octombrie – publicul are la dispoziție o adresă de e-mail, ambasadorinemteni@gmail.com, pe care vor fi nominalizați candidații propuși pentru premiere, în cadrul galei;
– 15-20 octombrie – prejurizarea asigurată de juriul local;
– 21 octombrie – 15 noiembrie – votul electronic;
– 16-20 noiembrie – jurizarea națională;
– 30 noiembrie – 1 decembrie – întrunirea finală a juriului național;
– 1 decembrie – Gala Ambasadorilor Nemțeni.

Dosarul de candidat trebuie să conțină: CV, prezentare/ autoprezentare, 2.500 caractere, word, times new roman, dimensiune font 12, foto jpg, 3,5×4,5, rezoluție 72 DPI, o recomandare.

Pentru mai multe detalii, organizatorii pot fi contactați pe adresa de e-mail ambasadorinemteni@gmail.com sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/ambasadorinemteni .

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0