Prima paginăActualitate

Eugen Țapu, candidat la Senat

Dimensiune text

Fostul subprefect de Neamț a fost și secretar de stat la Ministerul Economiei și Comerțului. El este cunoscut romașcanilor și ca om de afaceri.

 

Liberalii au găsit candidatul potrivit pentru Colegiul 1 Senat. Acesta este Eugen Țapu, vechi liberal și fost subprefect de Neamț în perioada 1997 – 2000. Experiența în administrație publică a lui Eugen Țapu este completată și de mandatele de consilier județean, în perioada 2000 – 2005, dar și de funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei și Comerțului. Acesta s-a retras din prim-planul politicii nemțene după ce a plecat din funcția de secretar de stat, preferînd să se ocupe de afaceri, dar acum a fost convins de colegii din PNL să candideze pentru un loc în Senatul României.

„Eu sînt la București acum, trebuie să existe mai multe discuții pe această temă. În cursul săptămînii mă voi decide”, a afirmat Eugen Țapu. Președintele PNL Neamț, Dorin Ursărescu, nu a dorit să comenteze asupra candidaturii lui Eugen Țapu.

Colegiul 1 Senat, cel pe care va candida Eugen Țapu, este format din colegiile 1, 2 și 3 Camera Deputaților și cuprinde zona arondată municipiului Piatra Neamț.

[sam_ad id=”89″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • sorin 8 ani

    moamaaa ce stire…e lovitura, e bomba. cine zice domnule ca Tapu e candidat? nimeni, nici macar el insusi. bune articolele astea la deruta. maine comand si eu unul…vreau colegiul … 3 sanchi..