Etapa județeană la cros a Olimpiadei Sportului Școlar, organizată de Colegiul Tehnic „Miron Costin”

HomeSocial

Etapa județeană la cros a Olimpiadei Sportului Școlar, organizată de Colegiul Tehnic „Miron Costin”

Sâmbătă, 9 aprilie, începând cu ora 10, pe islazul comunal din Horia s-a desfășurat Olimpiada Națională a Sportului Școlar, etapa județeană la cros. La competiție au participat 125 de elevi, evenimentul fiind organizat de profesor Carmen Grădinaru, de la Colegiul Tehnic „Miron Costin” din Roman, cu sprijinul inspectorului de educație fizică din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Neamț, Cătălina Irina Grigoraș, al primarului comunei Horia, Cristian Baciu, și al viceprimarului Sandu Mihăilă, precum și al conducerii Colegiului Tehnic „Miron Costin”, director Ana Maria Agape și director adjunct Paraschiva Buciumanu. Asistența medicală a fost asigurată de asistentele medicale de la Colegiul Tehnic ,,Miron Costin”, Lidia Popescu și Gabriela Ilieș.

Distanțele de alergare au fost stabilite pe categorii de vârstă și sex. Pentru sportivii de gimnaziu, băieții au avut de parcurs 1.200 de metri, iar fetele 1.000 de metri, în timp ce elevii de liceu au avut de parcurs 1.500 de metri – băieții și 1.200 de metri – fetele.

În concursul individual al elevilor de gimnaziu, pe primul loc s-au clasat: Iustin Avadanei (Școala Gimnazială Bălțătești, profesor Răzvan Andrei), respectiv Claudia Tofolean (LPS Piatra Neamț, profesor Valentin Gavril). În concursul individual al elevilor de liceu, pe primul loc s-au clasat: Cosmin Crăciun (Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Tîrgu Neamț, profesor Cătălin Șuhani), respectiv Noemi Bordeianu (LPS Piatra Neamț, profesor Gavril Valentin).

În concursul pe echipe, la gimnaziu pe primul loc s-au clasat echipele Școlii Bălțătești (profesor Răzvan Andrei), atât în competiția fetelor, cât și în cea a băieților. În concursul echipelor de liceu, în competiția băieților pe primul loc s-a clasat echipa Colegiului Tehnic ,,Miron Costin” Roman (profesor Carmen Grădinaru), în timp ce concursul fetelor a fost câștigat de echipa LPS Piatra Neamț (profesor) Gavril Valentin.

La etapa finală a concursului vor participa elevii clasați pe locul I la individual, ce se va desfășura în luna mai, la Botoșani.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0