Prima paginăNeamt

Erou în timpul liber

Dimensiune text

Un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Neamț a demonstrat că meseria pe care și-a ales-o înseamnă un comportament adecvat și în timpul liber.

 

 

Vineri, 1 februarie, în jurul orei 18.30, maiorul Dragoș Emilian, fiind cu familia, în timp ce se deplasa spre casă, pe strada Aleea Caișilor, din municipiul Piatra Neamț, a văzut în fața sa cum un bărbat împinge o femeie de aproximativ 80 de ani, îi smulge sacoșa din mână acesteia și fuge.

Jandarmul l-a urmărit, l-a prins, s-a luptat cu acesta și a reușit să-l imobilizeze.  A cerut sprijin prin numărul unic de urgență 112 și l-a predat unei patrule de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

Acesta nu este primul exemplu al unui  jandarm care aplică pincipiile meseriei, devenind model de urmat pentru ceilalți. În 2011, un jandarm a luat acasă, de sărbători, doi copii, pe care i-a prins la furat, minorii făcând acest lucru din cauza părinților, iar un alt jandarm a înapoiat  un portofel cu  o sumă mare de bani unui bătrân.

Bărbatul care a tâlhărit-o pe bătrână, prins vineri de jandarmul din Piatra Neamț, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cami 8 ani

    FELICITARI !!!!!!! In Roman nu se intampla asa ceva.Jandarmul e mana in mana cu hotul.,,Nu a vazut nimic !”