Prima paginăSocial

Elevilor din județ li se cere părerea cu privire la implementarea Statutului Elevului

Elevilor din județ li se cere părerea cu privire la implementarea Statutului Elevului

Dimensiune text

 

Consiliul Județean al Elevilor Neamț, unica structură reprezentativă a elevilor nemțeni la nivel de județ, cere opinia elevilor cu privire la implementarea Statutului Elevului.

„Mult timp, elevilor le-a fost încălcat dreptul de a avea un statut; acum că el există, este de datoria noastră să verificăm gradul său de implementare. Dacă îți pasă de drepturile tale și ale generațiilor următoare, arată asta și implică-te! Așadar, dacă încă ești elev sau ai terminat liceul anul acesta, te rugăm să completezi formularul următor până pe 12 iulie, inclusiv. Nu durează mai mult de câteva minute, însă are o importanță uriașă atât pentru noi, cât și pentru tine: este vorba despre opinia ta! Răspunsul tău este anonim, nu trebuie să te îngrijorezi că anumite persoane vor afla cine ești și ce ai spus și te vor pedepsi”, precizează un comunicat al Consiliul Județean al Elevilor Neamț.

Răspunsurile la cele 23 de întrebări ale chestionarului pot fi oferite accesând următorul link: https://goo.gl/forms/oF4E0ZwMwTXeYUMa2 .

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0