Prima paginăSocialEducatie

Elevii din Valea Ursului au oferit localnicilor daruri

Dimensiune text

Tinerii de la cursurile profesionale din cadrul Liceului Tehnologic din Valea Ursului au organizat joi, 12 decembrie, o acţiune caritabilă.

„Elevii de la profilul industrie uşoară şi-au exprimat dorinţa de a iniţia o acţiune umanitară în localitate. Acţiunea lor a constat în donarea unor articole realizate de ei în cadrul atelierului liceului, în preajma sărbătorilor de iarnă, pentru a face o bucurie localnicilor”, a precizat profesoara Iuliana Spătariu, directorul Liceului Tehnologic din Valea Ursului.

Intenţia elevilor s-a transformat într-un proiect intitulat „Învaţă să dăruieşti”. Elevii au făcut pachete cu articolele trudite în atelier, de la lenjerie de pat şi şorţuri la fulare, apoi s-au costumat în Moş Crăciun şi s-au postat în faţa Primăriei Valea Ursului. Localnicii care au intrat în primărie cu diverse probleme au avut surpriza să primească la ieşire, de la Moş Crăciun, o surpriză. „În fiecare an, ne bucurăm de atenţia multor parteneri ai liceului care vin în comună cu dulciuri, jucării şi articole de îmbrăcăminte pentru elevii noştri. Ne-am gândit că putem face şi noi un gest pentru cei care au nevoie”, a spus directorul Liceul Tehnologic din Valea Ursului.

Surpriza a adus bucurie atât elevilor, care au promis că vor repeta acţiunea şi cu alte ocazii, cât şi localnicilor norocoşi.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0