Prima paginăSocial

Elevii Cercului de Artă Decorativă din cadrul Clubului Copiilor Roman, premiați la Iași

Elevii Cercului de Artă Decorativă din cadrul Clubului Copiilor Roman, premiați la Iași

 

Nouă copii de la Cercul de Artă Decorativă din cadrul Clubului Copiilor Roman, coordonat de profesoara Monica D. Carp, au participat sâmbătă, 22 octombrie, la Concursul Internațional ,,IAŞI green bag, creează şi responsabilizează pentru ECO-ul naturii!”, secţiunea Parada costumelor din materiale reciclabile ,,Eco-design”, organizat de Palatul Copiilor Iaşi, la Palas Mall.

Tematica propusă de organizatori, ,,prin tot ceea ce facem să reducem temperatura Globului măcar cu două grade”, a fost transpusă de coordonatoarea grupului de copii într-o interesantă abordare plastică, ce a avut un mesaj Eco moralizator: ,,Fluturii zboară! Într-o paletă amplă de culori animă cerul. Copiii se bucură, admiră fluturaşii… Şi, de cele mai multe ori, îşi doresc să aibă şi ei aripi. Să zboare. Iar aripile lor, precum un evantai, mai răcoresc Pământul sufocat de atâta poluare…”

Juriul a apreciat prestaţia artistică a elevelor – Anastasia Rusu, Ecaterina Rusu, Maria Filip, Oana Adochiţei, Andreea Adochiţei, Mădălina Iosub, Mălina Toderică, Ariana Iordăchioaie și Anisia Pălămidă – şi le-a oferit Trofeul pentru secţiunea gimnaziu.

,,Particip pentru a şaptea oară la acest concurs şi, timp de patru ani, am obţinut Trofeul. În ceilalţi trei ani am obţinut diferite premii, medalii şi cadouri. Dacă în anii anteriori doar premianţii primeau cadouri, acum fiecare concurent a primit cadouri din partea organizatorilor şi a sponsorilor. Ediţia din acest an a fost o provocare pentru concurenţi, în sensul că festivitatea s-a desfăşurat în Palas Mall, o locaţie deosebită, cu un public mare, interesat de tematica concursului. Pentru Cercul de Artă Decorativă, anul 2016 a fost un an rodnic, cu participări substanţiale la diverse concursuri, cu premii multe şi cu două Trofee obţinute la două concursuri internaţionale organizate de Palatul Copiilor Iaşi. Doresc să felicit copiii premianţi, dar, mai ales, pe părinţii lor, care se ocupă de diversificarea timpului liber al copiilor”, a spus coordonatoarea cercului, profesor doctor Monica D. Carp.

clubul-copiilor-roman-concurs-iasi-green-bag-2016-6

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0