Elevi din Roman și Piatra Neamț, premiați la Concursul Național de Matematică-Fizică „Vrănceanu Procopiu”

HomeSocial

Elevi din Roman și Piatra Neamț, premiați la Concursul Național de Matematică-Fizică „Vrănceanu Procopiu”

 

În perioada 6 – 8 decembrie s-a desfășurat, în Bacău, a XXIII-a ediție a Concursului Național Interdisciplinar de Matematică-Fizică „Vrănceanu Procopiu”, concurs inclus în Calendarul competițiilor școlare finanțate de Ministerul Educației și Cercetării. Din județul Neamț, la acest concurs au participat trei elevi, însoțiți de profesorul Constantin Ostafe de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, doi dintre elevi obținând mențiune.

Rareș Polenciuc, elev la Colegiul Național „Roman-Vodă”, pregătit de profesorii Constantin Ostafe și Marian Ursărescu, a primit mențiune din partea Ministerului Educației și Cercetării după ce s-a clasat al optulea în competiția rezervată elevilor de clasa a X-a, cu 25,25 de puncte, din 40 posibile.

Daniel Manole, elev al Colegiului Național „Petru Rareș” din Piatra Neamț, pregătit de profesorii Camelia Neța și Dorel Haralamb, a obținut mențiune din partea Ministerului Educației și Cercetării, după ce s-a clasat al cincilea în competiția elevilor de clasa a XII-a, cu 25,50 puncte, din 40 posibile.

„Felicitări elevilor pentru rezultatele obținute, profesorilor pentru pregătirea elevilor și părinților pentru susținere”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0