Elevi ai Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, premiați la Concursul Național de Chimie „Petru Poni”

HomeSocial

Elevi ai Liceului Tehnologic „Vasile Sav”, premiați la Concursul Național de Chimie „Petru Poni”

În perioada 11-14 mai s-a desfășurat, la Pitești, etapa națională a celei de-a XI-a ediții a Concursului Național de Chimie „Petru Poni”, organizat de ISJ Argeș și Ministerul Educației, adresat elevilor de la liceele cu profil tehnologic. La această ediție au participat 115 elevi, din 30 de județe, cu performanțe deosebite în domeniul chimiei, care au susținut pe 12 mai proba teoretică și pe 13 mai proba practică, fiecare dintre ele pe parcursul a câte trei ore de lucru.

Județul Neamț a fost reprezentat la acest concurs de un lot format din cinci elevi, selectați la etapa județeană a competiției, trei dintre aceștia fiind din Roman, toți elevi de clasa a IX a de la Liceul Tehnologic „Vasile Sav”, pregătiți de profesor Paula Leancă: Iulian-Mihail Imbrișcă și Dragoș-Andrei Zaharia din clasa a IX-a B, respectiv Alina-Petronela Murgeanu, din clasa a IX a C.

„Rezultatele obținute de elevii de la Liceul Tehnologic «Vasile Sav» sunt de remarcat, dată fiind competiția acerbă, la clasa a IX-a fiind 75 de elevi participanți din toată țara. Astfel, Dragoș Andrei Zaharia a obținut cel mai mare punctaj la nivel național și a primit Premiul I, Iulian Imbrișcă a obținut Mențiune din partea Ministerului Educației, iar Alina Petronela Murgeanu – diplomă de participare. Felicitări, admirație și considerație pentru elevii, profesorul și părinții implicați”, au precizat reprezentanții Liceului Tehnologic „Vasile Sav”.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0