Prima paginăSocial

Elevi ai Colegiului Național „Roman-Vodă”, premiați la Concursul național „Un condei numit fair-play”

Elevi ai Colegiului Național „Roman-Vodă”, premiați la Concursul național „Un condei numit fair-play”

Dimensiune text

 

Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin Academia Olimpică Română, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, a organizat Concursul național de literatură și jurnalism sportiv „Un condei numit fair-play”, ediția a XVII-a. Concursul și-a dorit să descopere și să valorifice potențialul creator al elevilor din ciclurile primar, gimnazial și liceal, stimulând exprimarea principiilor, idealurilor și spiritului olimpic.

Concursul național „Un condei numit fair-play” s-a desfășurat pe trei categorii de vârstă (7-10 ani, 11-14 ani și 15-18 ani), la următoarele secțiuni: Poezie, Proză și Cronică/Reportaj.

În cadrul acestui concurs, au primit distincții patru elevi din județul Neamț. Alexandru Munteanu, de la Colegiul Național „Roman-Vodă” din Roman (profesor îndrumător Anda Nacu), a obținut mențiune la secțiunea Cronică/Reportaj, categoria 15-18 ani. Daniela Fadei, de la CNRV (profesor îndrumător Anda Nacu), a obținut mențiune la secțiunea Proză, categoria 15-18 ani. Mihaela Apucăloaiei, de la Liceul „Vasile Conta” din Tîrgu Neamț (profesor îndrumător Ioan Romeo Roman), a obținut premiul al doilea la secțiunea Poezie, categoria 15-18 ani, iar Raluca Georgiana Fotea Maxim, de la Școala Gimnazială „Nicolae Buleu” Mărgineni (profesor îndrumător Lucia Mihaela Apetrei), a obținut mențiune la secțiunea Proză, categoria 7-10 ani.

Festivitatea de premiere se va desfășura la Casa Olimpică din București, în data de 10 noiembrie. „Felicitări elevilor și cadrelor didactice care au participat la această competiție națională”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0