Eleve ale Colegiului Național „Roman-Vodă”, premiate la Concursul național de creație literară „Tinere condeie”

HomeSocialEducatie

Eleve ale Colegiului Național „Roman-Vodă”, premiate la Concursul național de creație literară „Tinere condeie”

 

Concursul național de creație literară „Tinere condeie” și-a stabilit câștigătorii din acest an. Concursul «Tinere condeie» este o formă de evaluare și valorificare a talentului și capacității creatoare a elevilor în domeniul literar. Concursul se desfășoară anual, pe etape – locală, județeană, națională – și se adresează tuturor elevilor iubitori de literatură din clasele VII-XII, membri ai cenaclurilor literare din școli generale, licee, palate și cluburi ale copiilor.

În cadrul concursului, Ema-Medeea Vrânceanu, elevă a Colegiului Național „Roman-Vodă” din Roman, a obținut locul al doilea și va participa la Tabăra Națională de Creație de la Muncel, județul Iași, care se va desfășura în perioada 28 august – 3 septembrie. De asemenea, Daria Ipate, de la Colegiul Național „Roman-Vodă”, a obținut locul al III-lea.

„Adresăm calde felicitări tuturor participanților nemțeni la Concursul național de creație literară «Tinere condeie». Mult succes în activitatea competițională viitoare!”, precizează reprezentanții ISJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0