Eleve ale Colegiului Național „Roman-Vodă”, calificate la Olimpiada Națională de Chimie

HomeSocial

Eleve ale Colegiului Național „Roman-Vodă”, calificate la Olimpiada Națională de Chimie

 

 

Sâmbătă, 16 februarie, la Piatra Neamț, la Colegiul Național „Calistrat Hogaș” s-a desfășurat etapa județeană a Olimpiadei de Chimie.

În urma acestei faze a competiției a fost stabilit lotul de 11 elevi care vor reprezenta județul Neamț la etapa națională a Olimpiadei de Chimie – cinci elevi de clasa a VIII-a, patru de clasa a X-a și câte unul pentru clasa a IX-a și a XI-a. Între aceștia se numără și trei eleve ale Colegiului Național „Roman-Vodă”: Georgiana Alecsia Fărcășel (clasa a VIII-a, profesor pregătitor Cristina Cobzaru), Andreea Grigoraș (clasa a IX-a, profesor pregătitor Aurica Enescu) și Ioana Ana-Maria Leancă (clasa a X-a, profesor pregătitor Mihaela Crenguța Burlacu).

Etapa națională a Olimpiadei de Chimie se va desfășura la Constanța, în perioada 21 – 29 martie. La ediția de anul trecut a fazei naționale a Olimpiadei de Chimie, elevii lotului județului Neamț au obținut trei mențiuni din partea Ministerului Educației Naționale, două dintre acestea fiind obținute de Andreea Grigoraș (atunci elevă a Școlii „Vasile Alecsandri”) și de Ioana Ana-Maria Leancă.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0