HomePolitica

Elena Udrea – președinte

Dacă va alege să candideze la preşedenţie, deputatul de Roman şi Ion Creangă trebuie să se lupte cu misoginii. Apropiat al deputatului Udrea, primarul Romanului Laurenţiu Dan Leoreanu crede în calităţile ei, dar nu şi în deschiderea alegătorilor.

Laurenţiu Dan Leoreanu, preşedinte al PDL Roman şi prim-vicepreşedinte al PDL Neamţ, consideră că românii sunt misogini şi că România nu este pregătită pentru o femeie-preşedinte. Mai în glumă, mai în serios, primarul Laurenţiu Dan Leoreanu nu a exclus posibilitatea de a candida şi el pentru această funcţie, fără a preciza, însă, când anume.

Pe Elena Udrea o vede potrivită pentru Palatul Cotroceni. „E foarte inimoasă, luptătoare şi muncitoare. Presa naţională a reuşit să-i facă un mare deserviciu şi să-i transfigureze imaginea. Este un om care se implică şi, când are o temă, chiar se ţine de treabă. Chiar săptămâna aceasta mi-a promis că mă ajută cu două proiecte, la două ministere. Deja a pornit discuţiile acolo şi doamna Udrea se ocupă în mod special pentru acestea”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu.

Preşedintele PDL Roman recunoaşte că a colaborat foarte bine cu femeile, dar numai în condiţia în care el era şeful de proiect. „E greu de spus dacă România este pregătită să voteze o femeie-preşedinte. Suntem misogini. De-a lungul carierei mele, am lucrat mai bine cu femeile decât cu bărbaţii, dar de pe poziţie de şef. Am lucrat o singură dată cu o femeie şef (n. red. – în perioada în care Laurenţiu Dan Leoreanu era director de liceu, inspector şcolar general era Luminiţa Drexler) şi nu mi-a fost foarte confortabil, de aceea am anumite rezerve. Îmi place să lucrez cu femeile foarte mult, dar eu să fiu şeful. În echipă cu femei am lucrat mai bine decât în echipă cu bărbaţi. Femeile sunt mai muncitoare, mai fidele, mai corecte, mai perseverente decât bărbaţii. Bărbaţii abordează situaţiile mai lejer. O femeie, dacă simte că trebuie să facă un lucru, pune mai mult suflet decât un bărbat”, a mai spus Laurenţiu Dan Leoreanu.

Într-un interviu acordat săptămâna trecută, Elena Udrea a confirmat faptul că preferă funcţia de preşedinte celei de premier, datorită faptului că preşedintele ţării este ales prin vot direct, de cetăţeni, şi nu este numit de partid, aşa cum se întâmplă în cazul unui prim-ministru.

Comentarii

WORDPRESS: 14
 • Liliana Dobre 10 ani ago

  Trebuie inceput de undeva, trebuie sa spargem gheata si sa schimbam mentalitatea oamenilor. Misoginismul se poate trata, votand o femeie ca Elena Udrea. Sa incepem cu acest gand si asa, vom accepta treptat o femeie Presedinte.
  As vota cu ochii inchisi pe Elena Udrea, sunt satula de Dottore si Kakarau, au demonstrat ca nu sunt serisosi capabili, competenti si ca urmaresc numai interesele baronilor locali, deoarece le sunt datori. Haideti sa ne dam o sansa si sa-i dam o sansa Elenei Udrea. Nu vom regreta, am avea garantia ca drumul spre Europa nu va fi deviat de la tinta si ca nu am mai fi priviti ca o tara inapoiata.

  • Ia-o acasa... 10 ani ago

   …daca iti place asa de mult!

  • poti vota daca-ti place atat de mult …. iar daca cineva nu voteaza o incapabila ca d-na Udrea nu e misoginism e OPTIUNE !

 • Udrea presedinte ! 10 ani ago

  D-le Leoreanu, romanii nu sunt numai cantonati in misoginismul epocii feudale, ei sunt si foarte prost educati si lipsiti de respectul cuvenit femeilor, chiar a celor din propria ograda, daramite unele straine de neamul lor ! Si, da, aveti dreptate : Elena Udrea are TOATE atuurile si calitatile necesare unui sef de stat : inteligenta, perseverenta, determinare, pricepere, charisma ! Isi va depune cu siguranta candidatura la predeintia Romaniei spre onoarea ei si a celor din Roman care au avut incredere in ea votand-o !

 • Dorina Avramut(Chirilă) 10 ani ago

  Domnilor jurnalisti , ieri la „ROMÂNIA ÎN DIRECT: PROPUNE-L TU PE VODĂ-PREȘEDINTE!” postam comentariul de mai jos . Ia vedeti , ce viziune in spatiu are clasa politica din Romania? dar presa ? Zero ar spune unii, Nula, altii !?

  Dorina Avramut raspunde:

  Domnule Moise Guran, oameni buni , pornind de la intrebarea „Se va implini profetia legata de Mesia, a rabinului Kaduri, dupa moartea lui Ariel Sharon?”vreau sa va spun doar atat: Eu sunt viitorul Presedinte al Romaniei !
  O sa va intrebati de unde stiu si cine m-a propus ?! O sa intelegeti in momentul cand se va adeveri o „profetie” mult mai recenta decat cea a rabinului Kaduri, pe care am lansat-o in toata directiile , nu intamplator desigur: „Cristian Tudor Popescu este la Arad! Preia Glasul Aradului. VIVA la Revolucion!”.

  PS Inainte de a trage o concluzie pripita care sa va starneasca rasul, mila sau compasiunea,intelept ar fi ca mai intai sa verificati informatia.Sursa: Cronica Akasha

 • emilia 10 ani ago

  Romanul are o vorba inteleapta:s-a suit scroafa-n copac!

 • mama omida 10 ani ago

  bre,io zc sa incerce prima data la fonctia de Presedinta de Asociatie de bloc..si daca trece,da’ doar daca trece s’o promovam ma departe!

 • coco 10 ani ago

  Da emilia ai dreptate… acum ce vei face? cum te vei da jos?

  • mama omida 10 ani ago

   cat de usor pot fi recunoscuti postacii platiti!!!!care din primii trei esti?

   • tata vierme 10 ani ago

    hmmm, chiar erau dubioase primele 3 comentarii. mersi ca m-ai lamurit 🙂

    • coco 10 ani ago

     ce bine daca eram postac platit 🙂 aveam si eu niste bani. Dar din cauza celor 70% de masochisti (incluzand si mortii) uite ca nu am. Si din cauza asta am plecat din tara. Sa traiti bine in tara, ca mie mi-e bine aici. Pofta buna la lins impreuna cu sefu vostru – gadea.

 • ALTA 10 ani ago

  Dar chiar nu se pate inceta cu INEPTIILe astea ?
  Chiar nu stie lumea sau a uitat cine e „duduia”; nu are decat orgolii, d-le Primar, nu e vorba de misoginism …
  Daca o apreciati, e exclusiv problema dvs. Nu ne faceti partasi, ne e onorant de loc. Ba chiar, din contra !!!

 • mara 10 ani ago

  Romanaul are un adevarat tezaur de vorbe intelepte,dar le foloseste cand vrea sa jigneasca ,sa denigreze si sa-si arate invidia ,neincrederea si rautatea din proprul suflet.Eu apreciez fe domnna ,nu am nicio dovada ca a facut nustiu ce fapte uraate ,iar ,din fercir,nu ma iau dupa folclorul local ,nici dupa ziare sau televiziuni dornice de audienta doar.Mi-ar placea ca romania sa fie condus de o femeie!!Daca atatia barbati presedinti ne-au distrus ,hai sa vedem ce poate si o femeie!!!!1

  • ALTA 10 ani ago

   Ei, dar sunt atat de mari greselile, de la gramatica si pana la ortografie, dar si ca exprimare, ca mai bine renuntati la a mai face comentarii; e jenant oricum !