Prima paginăPolitica

Elena Udrea își lansează candidatura pentru Camera Deputaților în Colegiul 4 Roman

Dimensiune text

(P)

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea își lansează joi candidatura pentru Camera Deputaților în Colegiul 4, la Casa de Cultură din Roman. Evenimentul are loc chiar în ziua în care deputatul PDL își sărbătorește și ziua onomastică, în contextul în care aceasta poartă și numele de Gabriela.

 

 

Elena Udrea a afirmat că a ales acest colegiu pentru că, în urma numeroasele vizite efectuate în Roman, romașcanii s-au dovedit a fi calzi și primitori și oameni care nu te judecă după vorbe, ci după fapte. În plus, a mai argumentat deputatul PDL, atmosfera din Roman îi amintește de orașul în care a crescut.

„Am ales Roman pentru că am avut ocazia ca, în vizitele mele aici, când am semnat contracte sau am venit să dau o mână de ajutor după inundații, am simțit oamenii de aici calzi și primitori, oameni care nu te judecă pentru vorbe, ci pentru fapte, mai mult pentru ceea ce ești decât ceea ce spun alții că ești. Este o atmosferă în care am crescut, o comunitate strânsă și este mai aproape spiritul Romanului decât agitația Bucureștiului de astăzi. Alegerea a fost categorică să vin la Roman și să construim pentru romașcani, să redăm imaginea Romanului de care romașcanii sunt mândri, să refacem un centru religios, comercial, sportiv, turistic al Moldovei, așa cum a fost odată”, ne-a mărturisit deputatul PDL Elena Udrea.

Lansarea candidaturii sale la Roman, cu ocazia Sfinților Mihail și Gavriil, are o dublă semnificație pentru fostul ministru, cu atât mai mult cu cât și anunțul candidaturii sale a avut loc într-o zi sfântă și o mare sărbătoare a Moldovei și a romașcanilor, Sfânta Cuvioasă Parascheva.

 

Elena Udrea și schimbarea la față a municipiului Roman

 

În timpul mandatului de ministru al Elenei Udrea, municipiul Roman a atras, prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT), fonduri europene în valoare de 600 de miliarde de lei. Proiectele desfășurate de fostul ministru au atins mai multe domenii de importanță vitală pentru dezvoltarea și modernizarea Romanului.

Printre proiectele finanțate de MDRT prin fonduri europene care au vizat modernizarea municipiului Roman se numără reabilitarea zonei Scuar Hotel, Pietonal Ștefan cel Mare și centrul istoric Ștefan cel Mare, pentru care s-au primit fonduri europene în valoare de peste 210.000.000.000 lei. În ceea ce priveste infrastructura rutieră, unul dintre cele mai importante proiecte sprijinite în timpul mandatului său de ministru se referă la modernizarea arterei Roman-Est. Valoarea investiției a fost de 2.431.600 de lei, iar Consiliul Judetean Neamț a alocat municipiului Roman o subvenție de 75.000 de lei. Nu în ultimul rând, proiectele sprijinite în Roman i-au vizat și pe tineri. Este vorba despre construcția sălii de sport de la Colegiul Tehnic „Miron Costin” și a bazinului de înot din oraș. În ceea ce priveste construcția sălii de sport, valoarea investiției a fost de 2.300.000 lei, iar în cazul bazinului de înot suma trece puțin de 3.000.000 lei. În plus, au fost construite 140 de locuințe ANL pentru tineri, tot cu sprijinul MDRT.

 

Elena Udrea – lider politic de anvergură, cu un bilanț în administrație impresionant

 

Elena Udrea a devenit un lider politic de anvergură națională după ce a îndeplinit funcția de ministru al Turismului, în perioada decembrie 2008 – noiembrie 2009, și, ulterior, funcția de ministru al Dezvoltării Regionale a Turismului, din decembrie 2009 până în februarie 2012. Bilanțul realizărilor sale este impresionant pentru timpul petrecut în fruntea celor două ministere.

Numeroase localități ce îi cereau sprijinul în implementarea diverselor proiecte necesare pentru dezvoltarea comunităților locale au fost sprijinite fără echivoc de fostul ministru. Astfel, în 2012 existau peste 2.200 de șantiere pentru lucrări de investiții finanțate prin MDRT, iar creșterea în domeniul construcțiilor era, în 2011 de 7,2%. Cifrele din timpul mandatului său vorbesc de la sine. 975 de drumuri au fost reabilitate și modernizate, au fost realizate 307 proiecte de lucrări urbane integrate și, în total, 350 de localități au beneficiat de reabilitări și extinderi de rețele apă și canal. În privința proiectelor pentru tineri, trebuie remarcat că au fost realizate 200 de proiecte de reabilitare și modernizare de infrastructură socială, au fost construite 33 de bazine de înot și 242 de săli de sport. În plus, locuințe pentru tineri au fost construite în 74 de localități.

Nu în ultimul rând, prin fonduri acordate de Ministerul Dezvoltării au fost sprijinite aproximativ 1.284 de întreprinderi mici și mijlocii. Și proiectele sociale au beneficiat de fonduri de la MDRT, ministrul Elena Udrea sprijinind reabilitarea, modernizarea și construcția a 155 de centre sociale.

În ceea ce privește realizările din Turism, în timp ce majoritatea celorlalte ramuri ale economiei a scăzut în perioada crizei, turismul a înregistrat o creștere de 17%. Astfel, turismul a beneficiat de o finanțare considerabilă, fiind alocate aproximativ 200 de milioane de euro de la bugetul de stat și 612 milioane de euro bani europeni. Din această sumă, 215 milioane de euro din fonduri europene au fost folosite pentru restaurarea și valorificarea turistică a patrimoniului cultural pentru proiecte care au vizat mănăstirile din Bucovina, bisericile fortificate săsești și bisericile de lemn din Transilvania, cetățile medievale din Transilvania, centre istorice, muzee, case memoriale, monumente. În plus, în timpul mandatului său a fost pusă la punct o strategie pe termen mediu și lung pentru dezvoltarea durabilă a turismului românesc. Astfel, a fost realizat brandul turistic al României și s-a stabilit o strategie de creare și promovare a acestuia, desfășurată sub sloganul „Explore the Carpathian Garden”, apoi o strategie de dezvoltare a turismului balnear, a sudului litoralului românesc și a ecoturismului.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 58
 • mirela 9 ani

  Proiectele realizate in trecut au renascut orasul, aducandu-i o imagine europeana prin investitiile realizate. Are votul nostru pentru ca ne-a demonstrat in trecut ca a fost un ministru competent, harnic ce poate veni oricand in fata electoratului sa-si prezinte realizarile

  • nir 9 ani

   „imagine europeana”
   Esti angajata la stat?

  • Veti invige si noi vom avea de castiat 9 ani

   Suntem alaturi de tine Elena Udrea, de cand ai hotarat sa vii la noi suntem bagati in seama, pare totul in miscare, lumea mai increzatoare deoarece s-a aflat despre tot ce ati facut pentru noi. Vom fi prezenti acum dar si la vot. Un vot pentru modernizare, continuitate, locuri de munca, respect, emanciare….. Cu Elena Udrea! Eu asa voi vota!

  • Daniela 9 ani

   mirelo tu o venerezi pe Elena Udrea cam in aceiasi maniera si pe alte siteuri de aceea nu cred ca esti din Roman.Esti doar PDLista sau Elena Udrea ca are antecedente in astfel de linguseli.Isi zice ,,o prietena de a Elenei Udrea,,.Nu Elena Udrea a dat ceva Romanului, ea poate a fost de acord. Mai mult a dat Aradului ca este prietena Dlui Falca. Dar acolo nu s-a dus sa candideze.Oricum va lasa dupa alegeri ca vila ei din Bucuresti, hotelul pe care-l renoveaza acum,ansamblul rezidential din Floreasca si inca doua blocuri, plus, plus, nu pot sta fara ea.Si apoi este obisnuita cu confortul si hainele de firma! Nu se imbraca de la Out Leturi si nici nu-si cumpara accesoriile pentru casa de la Dragonul Rosu.Acum se sacrifica de dragul postului de parlamentar.Daca nu o alegeti, cariera ei politica este terminata,imunitate nu mai are, deci noi bucurestenii o vom trimite direct la Rahova.

   • Tase... 9 ani

    Buna ziua, madam/ monsieur Daniela ! Ei, cum mai e timpul pe la tine, la sediul de unde transmiti comentarii extrem de inteligente ? Sper sa nu fie o temperatura ca sa-ti intunece uzul ratiunii si sa continui magistral serialul dictat de persoanele din staff. Iti urez cu respect insucces in tot cea ce intreprinzi si sa ne auzim cu bine dupa 9 decembrie a.c., dupa ce veti fi inregistrat un ” straniu ” scor de sub 50% in alegeri. Te salut fara respect !

  • ana 9 ani

   Cu ocazia Sf. Mihail si Gavril va urez un sincer La Multi Ani!!! Tot ceva doriti sa se indeplineasca,sunteti un om deosebit.Mult succes in campanie suntem alaturi de dumneavoastra!

  • dan ardeleanu' 9 ani

   orasul a renascut pe meritul sectorului privat, …mittal, cersanit, agrana…, nicidecum pe meritul pricopsitilor din primarie,prefectura sau vreo alta institutie de capuse. esti o rusine pentru tara asta , sfidezi bunul simt ,daca iti permiti sa afirmi o asemena ineptie!!! du-te la bucuresti cu udrea cu tot, cu tase si cu restul de postaci care grohaie pe aceeasi melodie cu tine – la Rahova unde a propus Daniela, la al carei comentariu subscriu.

 • Turismul Balnear la Roman 9 ani

  „Roman”…..poseta lui Elena!!!!!!!!!!!!!!!!! Treziti-va romascani!!!!!!!!!!!!!!

  • irina 9 ani

   mare pacat ca va lasati influentati de trustul Intact si ca priviti pe Udrea cu ochi rai.Este un om bun,un politician transparent care nu promite si apoi uita.Locuitorii orasului Roman sunt norocosi ca au un astfel de om care sa-i ajute

   • Daniela 9 ani

    irino si aici te gasesc! Ce faceti mai fetelor bantuiti siteurile Romaniei?Baietii unde sunt?Si fii atenta la limbaj. Cand a devenit ministru Dna Udrea a renuntat la moda transparenta!Purta doar rochii sobre, de mii de dolari si poshete de firma! Fara decolteu pana la buric.De ajutat s-a ajutat doar pe ea!La bloc nu va sta in Roman nici in trecere!Cum este aleasa cum pleaca la Bucuresti la vila!Ca doar nu vreti sa i-o ia altcineva. Normal va mai reveni si in Roman dar pentru nereusita va da vina pe Guvernul USL, va va zambi profesional si va pleca inapoi la Bucuresti. Nici pe ea nu o intereseaza postul de parlamentar.In situatia in care este s-ar dori o anonima bogata si fara probleme majore.

    • @Daniela 9 ani

     Dar de Ponta ce imi poti spune?De Crin??cu ce au ajutat ei orasele in care candideaza?Au fugit de Bucuresti amandoi,Crin s-a refugiat in tinutul baronului Dragnea unde stie sigurca poate castiga.Chia si dupa terminarea mandatului Udrea s-a preocupat de soarta acestor oameni,de proiectele derulate aici.Cine nu munceste nu greseste asa suna o vrba roamneasca insa greselile Elenei sunt mici in comparatie cu ale actualilor conducatori.

    • Aspazie 9 ani

     Tu le bantui site-urile, nu ea! Daca o gasesti peste tot inseamna ca esti postaca, una neinformata, o poama acra frustrata si hada!!!!!

   • dan ardeleanu' 9 ani

    cred ca te refereai la cei internati la psihiatrie cand pomeneai de locuitorii „norocosi ” !!! ma mir cum va mai rabda pamantul…

 • Tase... 9 ani

  Multitudinea de relizari ale Elenei Udrea reprezinta mult mai mult decat o candidatura normala, care a urmat foarte firesc…in timpul ministeratului sau a fost asaltata de zeci, sute de primari, presedinti de consilii judetene, prefecti, pentru a aproba proiecte necesare comunitatilor respective…cea mai mare parte au fost deja realizate, celelalte sunt in curs de finalizare.. Pentru.lansarea oficiala a campaniei de maine, de sf.arh, Mihail si Gavril, imi exprim speranta ca va fi bine primita de romascani si nu numai, iar pe 9 decembrie sa ne bucuram impreuna de succesul lui Udrea.

  • Daniela 9 ani

   Acum doi ani de Sf Arh Mihai si Gavril protejata dumnitale era shefa PDL de Bucuresti si in loc sa serbeze aceasta aniversare ca orice crestin dispunea strangerea a10 mii de semnaturi pentru eutanasierea cainilor maidanezi.Asha, initiativa personala.Vedeti sa nu uitati sa-i faceti urarile ce se cuvin Dnei Elena Gabriela Udrea! Ca-i place sa fie venerta! Daca-i strecurati si o comparatie cu Margaret Thacher praf o faceti.Ca-i favorita dansei din pictorialul pe care l-a facut acum un an.Iar daca romashcanii o vor noi bucurestenii o dam cu mult drag!Ca-i specialista in imobiliare si la noi nu mai are ce cumpara!Poate se stabileste in Roman sa va bucurati si Dvs de dansa.Ca acum ii platiti doar transportul prin Roman si imprejurimi.Cam putin fata de noi!

  • La multi ani Gabriela Udrea! 9 ani

   Frumusetea feminina este slavita inca din preistorie, din epoca matriarhatului. Ea a continuat sa fie din ce in ce mai scoasa in evidenta in zilele noastre. Am spus DOAR FRUMUSETEA, fiindca, din pacate NU TOATE FEMEILE sunt frumoase. Acum, chiar si pe cele frumoase le putem imparti in subcategorii : frumoase şi proaste ; frumoase si rele; frumoase si destepte, dar fara noroc ; frumoase, destepte,elegante si invidiate ! Astept sa-mi raspundeti daca am sau nu dreptate. Elena-Gabriela Udrea, careia ii spun si pe aceasta cale LA MULTI ANI de sf, Mihail si Gavrila, este la ora aceasta cea mai mediatizata femeie din Romania ! Ca tot poporul roman si in aceasta situatie sunt doua tabere : pro si contra. Eu ma aflu in prima si stiu exact de ce, o parte dintre dvs, in cea de a doua, cea a frustratilor, misoginilor, prosteducatilor, agramatilor si vandutilor pe doi bani, ca IUDA cel vanzator de Hristos..

 • flory 9 ani

  Du-te’n Bucuresti, eu nu am venit sa te stresez acolo, tu ce cauti aici ?

  • Tase... 9 ani

   Aici unde, FLORY draga ?! La Oradea, Arad, Teleorman ? Taci si sapa !

  • La multi ani Elena Udrea! 9 ani

   Pentru ca tu nu ai cum sa stresezi pe cineva, atata timp cat nu ai luptat sa fii cineva , sa ajungi cat mai sus pe o scara sociala impusa de tine, pentru ca tu nu ai ajutat pe nimeni cu nimic, n-ai realizari fie si mici, pentru ca tu esti om neinformat sau de rea credinta daca afirmi „ce cauti aici”!! Crede-ma stimabile , daca ai pus aceasta intrebare inseamna ca nu stii despre ce este vorba, nu cunosti mecanismele politicii, nu ai o pregatire anume…esti un biet comentator care nu stie nimic (!) poate doar atat, sa fie invidios, ranchiunos pe cei care reusesc in viata, pe cei ca Elena Udrea! Pacat!

  • Stefan M. 9 ani

   Momentul mult asteptat a venit.. Munca depusa pana in acest moment o claseaza pe Elena Udrea drept principalul candidat si favoritul la castigarea alegerilor la noi in Roman.. Am vazut cu totii ca putem avea incredere in ea pentru ca a facut destule pentru noi deci putem avea incredere in ea si pe viitor! Bafta multa!!

 • La multi ani Elena Udrea! 9 ani

  La multi ani Elena Udrea!
  Lansarea va fi deosebita iar finalul …la vot va fi asa cum va doriti si cum ne dorim. Bafta!

  • Aspaze 9 ani

   Am fost ieri ca simplu cetatean la lansarea candidaturii Eeleni Udrea si am fost impresionata de tot ce am vazut:
   -sala arhiplina
   -oameni primitiori si calzi
   -oameni gata de a o sprijini si a o ajuta neconditionat in campanie
   -primarul este apreciat in urbea noastra iar omanii ii sunt recunoscatori pentru harnicia sa
   -discursurile au fost la subiect, fara atacuri nefondate, fara vorbe mari..
   -ministresa ne-a spus clar ce a facut impreuna cu edilii si ca va continua sa mearga pe aceeasi linie de dezvoltare, de proiecte…va sustine la Bucuresti tot ce tine de colegiul nostru.
   Degeaba dezinformeaza Antenta 3 , nu ne poate minti pe toti, mai ales ca suntem de aici din Roman

 • Daniel Popescu 9 ani

  Daca iese Udrea aici la Roman, orasul devine al doilea Caracal, considerat de intreaga tara o adunatura de oameni prosti. Apropo de proiectele doamnei Udrea ar fi bine sa stiti ca banii au au ajuns la firme din Piatra Neamt, la apropiati de ai lui Pinalti, asa ca cifrele ei nu prea impresioneaza daca romascanul de rand o duce cum o duce.
  Nu putem uita spitalele inchise, pensile taiate, salariile micsorate si ce greu a fost de atunci.
  Dar daca vrajeala asta ieftina a ei de Bucuresti tine…vai de Romanul nostru

  • Tase... 9 ani

   Wowwwwwwwwwwwww, Daniele, pana si tu esti din Roman ?! Pai atunci uite cum facem : stii carciuma aia ordinara din centru, ” La trei duzi ” ? As vrea, daca se poate, sa ne intalnim acolo azi, la 16 sa zicem…sunt la 45 de ani, voi fi imbracat intr-o giacca rosie, blugi, adidasi…port o sapca albastra. Vino direct, voi fi singur si vom purta o educativa discutie politica ! Te asept !

   • dan ardeleanu' 9 ani

    la ora 16 lumea buna lucreaza, ****!!! si tu ar trebui sa fii 24h la psihiatrie , nu pe strazi – esti un pericol social si o rusine pentru urbea asta!!!

    • Tase... 9 ani

     Iuhuhuuuuuuu…ti-am aruncat momeala si te-ai agatat rau in ea…In Roman nu exista carciuma asta…ma bucur ca ai muscat, iar acul te-a decospirat, postac antenist ce te afli…sa nu mai apari pe aici ca te faci de rasul curcilor !!!

     • dan ardeleanu' 9 ani

      adevarul este ca numai inteligente ca tine pot cotcodaci in favoarea blodei de plescoi, nu ai invitat-o si pe Nuti la carciuma ta favorita sa ii explici si ei ce stii tu unde se spune „giacca” ? adevarul este ca cine se aseamana , se aduna…

      Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
      Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
      Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
      Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

      asta este pentru tine, autentic romanesc , de asta are nevoie romanul, nu de „macaronari” cu ifose de italia.
      Aici e Romania, aici e Roman si nu e loc pentru Udrea!!!

 • Avocatul 9 ani

  La multi ani Elena Udrea! Cat mai multi…

 • Daniela 9 ani

  Gargara marca Elena Udrea! Infrastructura este preocuparea dansei? In ce calitate?Investitile de calitate si necesare trebuiau sa fie! Atunci cand era ministru.Nu terenurile de sport in panta,pista de schi impracticabila de la Poiana Brasov,telegondolele inutile si panselutele de la Guvern.
  Romascani treziti-va Elena Udrea va minte cu zambetul pe buze! Va lasa balta daca o alegeti! Nu-i nimic,Rahova este in Bucuresti nu la Roman.

  • @Daniela 9 ani

   salile de sport,terenurile sunt „o mostenire” primita de la Nastase,el este cel vinovat nu Udrea,amintiti-va de celebrul pariu Nastase-Tiriac.Cand Elene a a preluat mandatul aceste lucrari erau deja incepute……nu sunt un fan Elena Udrea insa imi place corectitudinea si tu,Daniela,draga nu spui nimic adevarat.

 • Florin 9 ani

  Tase= Mirela=Irina= ” un om”= „om bun”= „o admiratoare” = Elena Udrea (stilul „poetic” se recunoaste usor )

 • Romascanu 9 ani

  NU O VREA O TARA INTREAGA SI O VREA ROMANUL CE POATE INSEMNA ASTA???

  • @Romascanu 9 ani

   Asta este impresia pe care vor sa creeze Voiculescu si antenele lui prietene.In realitatea fosta ministreasa este simpatizata.

  • Gherasim 9 ani

   Daca nu o vrea o tara intreaga de ce a fost invitata sa candideze si in Harghita, Tulcea si Suceava??? Desi nu crezi sau nu vrei sa crezi femeia asta este apreciata desi cei de la USL prin intermediul mass-media incearca sa-i creeze o imagine proasta si nereala….

 • un cetatean 9 ani

  In fotografia intreaga aparea si domnul primar jenat ca trebuie sa stea langa doamna Elena Udrea .Acum s-a pus imaginea micsorata sa nu se ma vada jena primarului! Probabil asa a fost sfatuita de consilierul de imagine platit cu sume uriase pentru a -i crea o imagine de politiciana onesta si preocupata de viata oamenilor din ,, marea familie romascana ,,.Si colegii mei din alte zone ale tarii , au inceput sa rada de orasul meu cand au auzit ca aceasta fosta ministresa cu o imagine atat de proasta in capitala, unde la alegerile din primavara nu a obtinut nimic, candideaza la Roman…

  • @@Un cetatean 9 ani

   La o simplă enumerare a proiectelor derulate de Ministerul Dezvoltării Regionale si Turismului în mandatul Elenei Udrea, se poate trage usor concluzia că fondurile alocate municipiului Roman depăsesc de cîteva ori bugetul de investitii pe 4 ani al administratiei locale. Lucru confirmat si de primarul Leoreanu”…..crezi ca are de ce sa se simta rusinat?!

 • Tase... 9 ani

  8 noiembrie 2012, sarbatoarea sf. Mihail si Gavrila…LA MULTI ANI, doamna ELENA-GABRIELA UDREA…sa va dea Dumnezeu sanatate, fericre, putere de munca si mult noroc !!!

  • dan ardeleanu' 9 ani

   tie ti-as dori sa iti dea D-zeu minte, dar nu cred ca ajuta cu nimic…

 • don pedro 9 ani

  Daca ajunge „ministresa” EU deputat de Roman o sa fim de rasul tuturor romanilor!
  Don primare,ce tot o laudati ca a facut si dres pentru Roman!Nu era in fisa postului ei sa faca aceste lucruri,ca si atributiile dumitale de edil! O laudati precum precupeata gaina ei care face oua in fiecare zi,doar n-o sa faca cocosul!!!
  A dat bani ca firmele pdl-iste sa „manance si ele ceva”la Roman. Stimati romascani va intreb ,prin proiectele derulate cu sprijinul ministresei cate locuri de munca s-au creeat!!! Poate alea 2000 de la UM infiintate de izmanarul Oprea pe hartie sau cele care le tot promitedon primare acum in campanie!!!!

  • @@don pedro 9 ani

   Don Pedro fi corect si spune ce ministru a miscat un pai in orasul asta….pana la venirea Elenei…..

  • Gherasim 9 ani

   Don Pedro, oare de ce o majoritate zdrobitoare a romascanilor inclusiv eu suntem multumiti de treaba buna facuta de tandemul Leoreanu- Udrea care au schimbat radicat imaginea orasului nostru in ultimii ani, iar tu nu? Pentru ca ai un alt interes? Pentru ca esti influentat sa scri asa ceva? Pentru ca esti platit sa spui asa ceva? Si daca nu ar nici o varianta din toate astea nu e nici o problema, tu si cei care sunteti impotriva ei sunteti cativa, iar noi cei care apreciem lucrurile bune facute in orasul nostru de catre ea suntem cateva zeci de mii… Oare in favoarea cui se va inclina balanta pe 9 decembrie????

 • Ics 9 ani

  Articole publicitare platite. Nu va mai mirati atat. Corul laudatorilor e prezent la datorie, ca de obicei.
  Nu cred ca mai sunt oameni dispusi sa asculte prosteala pe fata.
  Cu vreo luna in urma nu voiam sa merg la vot. Acu` ca Udrea candideaza la noi, ma duc. Numai ca sa votez cu altu`. La fel cum am fost la referendum. Uite asa am si eu ocazia sa dau o palma celor care ani de zile m-au tratat cu dispret si superioritate.

  Deja Udrea incalca legea . E in campanie dinainte de perioada legala, ba, mai mult – desi legea limiteaza „cadourile” la 10 ron , ea face pomeni electorale la restaurant….

  • ana 9 ani

   nu dai o palma Elenei daca votezi pe altul…iti dai o palma tie.O palma care va fi groaznic de dureroasa.Momentan nu simtim rezultatele actiunile lui Ponta si Crin insa in scurt timp le vom simti si ne va fi groaznic de greu.Este alegerea ta acum….

 • emi 9 ani

  Cam putin laudatori pentru o zi si o doamna asa de mari!Mai straduiti-va!

 • dorel 9 ani

  LA MULTI ANI ELENA UDREA!!!SI NU ASCULTA DE GURA LUMII SUCCES!!!

  • dan ardeleanu' 9 ani

   dorele, nu aveai treaba la trecerea la nivel cu calea ferata de la Marsat???
   daca tineai sa faci un bine societatii trebuia sa te apuci de sapat langa casa de cultura, gaseai tu ,ca un expert ce esti, o teava de gaz ca sa mai opresti din grohaiturile si tipetele ce rasunau un boxe la ceas de seara…

 • BumBum 9 ani

  Pentru cei ce nu inteleg: sunt 2-3 postaci de-ai ambelor tabere, angajati per postare – scrieti baieti si fete, mult si prost ca poate poate cineva musca.

  • Om bun 9 ani

   Daca tu citesti cea mai abjecta presa din Romanua aservita lui Felix Turnatorul atunci nu ai nicio legatura cu realitatea. Iar daca as mai pomeni de neuronii tai, ar fi in zadar! nici acum n ai aflat ca acolo se baga bani grei pentru denigrare si dezinformare in favoarea US L ului? nici acum n ai aflat ca scopul existentei lor de ani de zile este sa o scoata din politica pe Udrea? Si stii de ce? pt ca este un politician corect,puternic si DE NEINVINS de acea mana de sclavi de pe plantatia lui Felix. Ok. Acum daca ai aflat toate acestea te as sfatui sa ti deschizi mintea si sa discerni corect care i realitatea si care i fictiunea!

 • dan ardeleanu' 9 ani

  Rog postacii platiti sa se abtina!!! sau nu sunteti la curent cu parerea romascanilor vis-avis de aceasta „facatura” cu implantul fortat al udrei aici ? stiti ca aseara lumea a iesit pur si simplu din biserica in momentul in care udrea si primarul au intrat ca sa se dea in spectacol ? RESPECT pentru toti care au fost acolo si au protestat in cel mai decent mod ! Bravo!!!

  • Sorina T. 9 ani

   Dezinformezi! Nu este adevarat! Inca o diversiune gen haznaua 3! Parerea romascanilor inteligenti, educati, harnici, deschisi la minte, curati la suflet, dornici de nou si evolutie, lipsiti de nostalgiile trecutului…. sunt alaturi de Elena Udrea!

   • dan ardeleanu' 9 ani

    ai fost acolo, sa vorbesti ??? cum se face ca discut zilnic pe tema asta cu romascani autentici si nu am gasit unul care sa o simpatizeze pe udrea. e greu de crezut ca voi care inchinati ode pentru parvenita blonda locuiti in acest oras…

 • Om bun 9 ani

  La multi ani frumoasei doamne Udrea! O campanie usoara langa oameni calzi si primitori iar rezultatul va fi unul singur: o invingatoare in ciuda celor neputinciosi. Sa fii asa cum te stim calma, prietenoasa, mereu cu zambetul pe fata. Lumea e satula de crispare, uratenie, minciuni, atacuri nejustificate. Prin caldura sufleteasca si multa intelegere dar si harnicie ati castigat increderea multora si n ati dezamagit. De asta o sa castigati deoarece suntei omul politic modern, necesar, atipic si mai aveti multe de spus in politica.
  I

  • dan ardeleanu' 9 ani

   omule bun, nu te intrebi niciodata cum de soarta lasa un neghiob ca tine sa faca umbra pamantului ? ti-am recomandat zilele trecute un control medical, ai vreun rezultat? chiar nu ti-e rusine sa „pompezi” la greu aici linguselile tale? trebuie sa fii aseara la biserica unde a vrut blondina sa „cumpere” simpatia de la unii care nu o ofera atat de simplu cum o faci tu.

   Admin: Va rog sa comentati la subiectul articolului sau sa combateti intr-un mod civilizat afirmatiile „opozitiei”.

  • dan ardeleanu' 9 ani

   da-da, la Rahova!! ii dorim o sedere lunga si placuta!

 • Costel 9 ani

  mama ei de artimetica …. 2.200 de șantiere pentru lucrări de investiții finanțate prin MDRT – din decembrie 2009 pana in februarie 2012 … deci 2 ani … circa 700 zile cu tot cu sarbatori, o fi citit tot ce a semnat ? daca da, sa-mi raspunda si mie cineva cand ?
  tot respectul pentru primarul nostru, ca el s-a zbatut, nu doamna
  oameni calzi si primitori la casa de cultura :)) … puteam fi si eu printre ei, oare pentru masa de la restaurant de dupa ? nuuuu …. sigur ca nu 🙂