Elena Chirilă a câștigat un nou mandat de director de îngrijiri al Spitalului Roman

HomeSocial

Elena Chirilă a câștigat un nou mandat de director de îngrijiri al Spitalului Roman

În această lună, la Spitalul Municipal de Urgență Roman a avut loc concursul pentru postul de director de îngrijiri al instituției medicale. Singurul candidat care s-a înscris la concurs a fost asistent principal Elena Chirilă, cea care a deținut și anterior funcția de director de îngrijiri al Spitalului. Concursul a constat într-un test grilă/lucrare scrisă de verificare a cunoștințelor din legislația specifică postului, susținerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului și interviul de selecție.

Marți, 25 mai, Spitalul Municipal de Urgență Roman a anunțat că Elena Chirilă a fost admisă în urma probelor de concurs: ea a obținut nota 90,62 – având 90,60 la proba scrisă, 90,75 la proiectul de specialitate și 90,52 la interviul de selecție. Ea va ocupa această funcție pentru un nou mandat de trei ani. Elena Chirilă a ocupat funcția de director de îngrijiri al spitalului din primăvara anului 2009 – cu câteva luni de pauză, în cea de-a doua parte a anului 2017.

În Comitetul director al spitalului, Elena Chirilă va face echipă cu managerul Maria Andrici, cu directorul medical Iulia Bora și cu directorul financiar-contabil, Magda Rus.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0