Prima paginăSport

Echipa Vasilicăi Hîrțuliu a adus cinci puncte de la Botoșani

Dimensiune text

La sfîrșitul săptămînii trecute, echipa masculină de handbal juniori III a LPS Roman a obținut două victorii în turneul inaugural al campionatului național de la Botoșani, cu LPS Piatra Neamț și LPS Botoșani.

 

 

Tot la capitolul rezultate bune poate fi trecut și „egalul” cu LPS Iași, înfrîngerile fiind în meciurile cu LPS Vaslui și LPS Suceava, dar nu la diferență mare. „A fost un debut frumos pentru copiii de la Roman în acest sezon. S-a văzut și lipsa de experiență. Cred că puteam cîștiga și meciurile cu cei de la Vaslui și Suceava. Am avut foarte multe ratări de pe semicerc. Asta ne-a dezavantajat, dar și lipsa de concentrare. O jumătate din lot este format din copii cu un an mai puțin decît limita admisă. Vreau ca acești copii să facă performanță. Am o echipă frumoasă și legată, mi-au zis ceilalți antrenori prezenți la turneu„, a afirmat antrenoarea Vasilica Hîrțuliu.

Echipa masculină de handbal juniori I a Liceului cu Program Sportiv Roman a început sezonul competițional 2012-2013 în 30 septembrie, alături de celelalte componente ale seriei I a campionatului național: LPS Piatra Neamț, LPS Nadia Comăneci Onești, LPS Botoșani, LPS Iași, LPS Vaslui, LPS Suceava și CSȘ Bacău. LPS Roman a pierdut, 26-41, în deplasarea de la Piatra Neamț. „Nu emitem pretenții la accederea în etapa următoare a competiției, ideea fiind ca, în acest sezon, lotul să capete experiență. Avem și copii cu doi sau chiar trei ani mai mici față de vîrsta maximă admisă la juniori I, adică născuți în 1994„, a afirmat aceeași Vasilica Hîrțuliu, cea care se ocupă și de pregătirea juniorilor I.

COMENTARII

WORDPRESS: 0