Echipa lui Dănilă, afectată de rubeolă și accidentări

Calificată în faza a doua a campionatului național de fotbal al juniorilor B, echipa LPS Roman, pregătită de antrenorul Gheorghe Dănilă, are necazuri mari înainte de începerea „returului restrîns”, gen play-off, în care au avut acces doar primele șase clasate la sfîrșitul turului, în grupă.

 

 

Mintenaș și Grigore au rubeolă, Scăpău, Rotaru, Mihăilă și Malaș sînt accidentați. Va fi foarte greu să abordăm primul meci din etapa intermediară a campionatului, în care se vor decide calificatele la zonale, fără trei jucători de bază, titulari pe parcursul turului. Cu toate acestea, ne propunem să debutăm cu victorie și să ocupăm unul din primele două locuri la final, adică să ne calificăm în faza zonelor. Mai mult, vor fi cinci etape legate, duminică – joi – duminică, într-un ritm care va pune la grea încercare condiția fizică. Nu ne-am mai întîlnit pînă acum cu această situație, ca să nu mai spun de starea terenurilor. Care va fi mai tare la capitolul amintit va avea cîștig de cauză. Adversarele noastre sînt echipe cu tradiție, dar și cu putere financiară superioară, precum Ceahlăul, Suceava și CSMS Iași, care au același obiectiv„, spune Dănilă.

LPS Roman va juca duminică, de la ora 14, cu Noua Generație Iași, în etapa inaugurală a fazei secunde a întrecerii, pe stadionul „Constantinescu Nehoi”.


COMENTARII

WORDPRESS: 0