Echipa Fereastra 1 lansează o nouă campanie de plantare de puieți în Roman – „Verde pentru viitor 2.0”

HomeSocial

Echipa Fereastra 1 lansează o nouă campanie de plantare de puieți în Roman – „Verde pentru viitor 2.0”

 

Vineri, 29 noiembrie, în zona cartierului ANL din strada Vasile Lupu va fi organizată, de la ora 13.00, o nouă campanie de împădurire, prin intermediul ediției a doua a campaniei „Verde pentru viitor”, inițiativă a echipei companiei Fereastra 1 – Metropolis din municipiul Roman. La acțiune sunt așteptați, de asemenea, toți voluntarii care doresc să se implice în această campanie.

„Verde pentru Viitor 2.0 is coming! După cum am anunțat încă de la plantarea celor 20.000 copăcei, care a avut loc la Cordun pe 9 noiembrie, am făcut cerere către Primăria Municipiului Roman să pună la dispoziție un teren pentru a face o acțiune similară în oraș, mai ales că au fost romașcani care ne-au cerut acest lucru. Am primit răspunsul favorabil, iar vineri, 29 noiembrie, începând cu ora 13.00, ne vedem în zona blocurilor ANL de pe strada Vasile Lupu. Vino să facem împreună #intelligent_cover pentru acum și #verdepentruviitor!”, este invitația lansată de inițiatorul acțiunii, Bogdan Roman, managerul companiei Metropolis – Fereastra 1.

În urmă cu două săptămâni, echipa Fereastra 1 – Metropolis și voluntarii Asociației „Mușatinii” din Roman au efectuat, cu sprijinul Primăriei Cordun, o acțiune similară, de plantare a 20.000 de puieți, în trei zone din comuna Cordun.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0