Prima paginăSport

Echipa de handbaliste a lui Ioan Holban a „votat” o victorie la scor în fața liderei

Dimensiune text

LPS Roman – HC Buhuși 34-16, în ultimul meci al turneului al treilea al campionatului național al junioarelor II.

 

 

Handbalistele junioare II de la Liceul cu Program Sportiv Roman, pregătite de profesorul Ioan Holban, abia au așteptat să vină meciul cu HC Buhuși, lidera seriei B a campionatului național, ca să facă uitată înfrângerea din turneul precedent, de la Buzău. De această dată, partida dintre cele două formații, primele două clasate, s-a disputat în cadrul turneului de la Roman, desfășurat în perioada 7-9 decembrie. Handbalistele romașcane au făcut scor cu lidera, 34-16, prin golurile marcate de Liță (8), Vartic (8), Roșca (6), Dima (6), Enea (4), Balint (2).

„Acum s-a demonstrat care este valoarea noastră. Am jucat aproape de ceea ce ar trebui. Dacă nu ar fi fost și greșeli, diferența de scor ar fi fost și mai mare”, a afirmat Ioan Holban.

De altfel, așa cum își propuseseră, fetele de la LPS Roman au câștigat toate cele cinci partide din cadrul turneului: 27-16 cu LPS Piatra Neamț, 31-22 cu CSȘ Bacău, 28-17 cu LPS „Iolanda Balaș” Buzău, 21-11 cu CSȘ Tîrgu Neamț și 34-16 cu HC Buhuși. În urma rezultatelor înregistrate în cadrul turneului, LPS Roman continuă să ocupe poziția secundă în grupa B, cu 25 de puncte, fiind precedată de HC Buhuși, cu 27 de puncte. Vom reveni.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0