Prima paginăTimp liber

E.ON te trimite la Electric Castle

E.ON te trimite la Electric Castle

Dimensiune text

 

 

Eşti pasionat de muzică şi îţi doreşti să ajungi la Electric Castle, dar încă nu ai reuşit să îţi procuri biletul care să te aducă în preajma vedetelor îndrăgite? Ei bine, timpul nu este pierdut! E.ON îţi oferă şansa de a petrece câteva zile de neuitat la celebrul festival de la castel, informează un comunicat al E.ON România.

„Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe eon.ro şi să achiziţionezi, până pe 21 iunie, E.ON Home Electric, produsul care te susţine în demersul tău de a avea servicii de electricitate la un preţ competitiv, transparent, fix şi garantat pe întreaga durată a contractului. Odată înregistrat, vei intra automat în tombola care va desemna marii câştigători. Vei putea să mergi cu cei dragi la renumitul festival de la Castelul Bánffy din Bonţida fiindcă punem în joc 10 abonamente standard duble şi un abonament VIP pentru două persoane.

E.ON Home Electric oferă siguranţă şi predictibilitate şi totodată vine la pachet cu soluţii care te ajută să fii mai bine informat. Astfel, poţi economisi  timp apelând la serviciile noastre de consultanţă comercială şi ai acces 24/7 la aplicaţia E.ON Myline prin intermediul căreia îţi gestionezi rapid contractul tău de electricitate şi operaţiunile aferente acestuia: istoric facturi şi plăţi, modificare convenţie de consum lunar, transmitere index factură electronică, info sold, etc. Alătură-te comunităţii E.ON care reuneşte peste 3 milioane de clienţi şi vei putea accesa E.ON Home Electric dar şi alte numeroase produse care îţi aduc siguranţă şi confort”, au mai precizat reprezentanții E.ON România.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0