Prima paginăActualitateRoman

E.ON a stricat petrecerea la Nunta de Aur

Dimensiune text

nunta02Marţi, la prânz, 65 de cupluri din Roman au sărbătorit, împreună cu primarul municipiului Roman, 50 de ani de iubire în doi. Nunta de aur a avut loc la restaurantul Grand Faraon, iar cuplurile prezente au primit binecuvântare duhovnicească de la preotul Vasile Strat, parohul bisericii Sfântul Dumitru. Totul ar fi fost bine şi frumos dacă o defecţiune la postul de transformare care alimentează întreaga zonă Anton Pann – Mihai Viteazu nu ar fi oprit curentul în cartier.

Toată ceremonia s-a ţinut fără fond muzical, fără staţie de sonorizare şi fără căldură, dar atmosfera a fost însufleţită de cei prezenţi. „Îmi doresc să creem o zi frumoasă pentru dumneavoastră. Fără tenacitate, unitate şi solidaritate nu s-ar fi putut ajunge aici, la 50 de ani de căsnicie. Vă asigur de toată stima şi respectul meu în continuare”, le-a transmis celor prezenţi primarul Laurenţiu Dan Leoreanu. Edilul a reamintit în discursul său şi despre E.ON, care te lasă când îți este lumea mai dragă.

Cuplurile de vârsta a treia au fost premiate de primarul Laurenţiu Dan Leoreanu cu diplome, flori, iconiţe sfinţite, calendare, dar şi cu bani, fiecare cuplu primind un premiu de 125 de lei.

Citește și:   Polițiști voluntari în acțiunea de ecologizare a pădurii Felești

După ce fiecare cuplu s-a fotografiat cu primarul Laurenţiu Dan Leoreanu şi a primit cadourile din partea acestuia, bătrânii au putut să-l asculte pe interpretul local de muzică populară Nelu Sârbu. Notele muzicale s-au auzit în local abia după ce, în jurul orei 15.45, E.ON a trimis un grup electrogen la restaurant, pentru a asigura buna desfăşurare a evenimentului. „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Estimăm ca, în jurul orei 18.00, toţi consumatorii să fie alimentaţi cu energie electrică”, a spus Sorin Munteanu, specialist în comunicare externă al E.ON Moldova Distribuţie.

Ritmul muzicii şi voia bună i-au îndemnat pe cei mai în putere dintre „miri” să-şi invite la dans partenerele de viaţă, cu care au împărţit, timp de jumătate de secol, bucuriile şi necazurile.

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • Gabriel 8 ani

  Pai cei de la E-On au incercat sa le creeze o atmosfera identica cu cea de acum 50 de ani. Ce aveti cu ei ?!