După finalizarea primei sesiuni de admitere, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău s-au înscris aproximativ 3.000 de candidaţi

HomeSocial

După finalizarea primei sesiuni de admitere, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău s-au înscris aproximativ 3.000 de candidaţi

 

După finalizarea primei sesiuni de admitere iulie 2020, la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău s-au înscris aproximativ 3.000 de candidaţi români şi români de pretutindeni la studii universitare de licenţă şi master. Conducerea Universității „Vasile Alecsandri” din Bacău mulţumeşte tuturor colegilor şi studenţilor care s-au implicat în promovarea ofertei educaţionale şi reprezentanţilor din mass-media care au prezentat posibilităţile reale de formare oferite de universitate viitorilor studenţi.

Universitatea va face demersuri la Ministerul Educației și Cercetării pentru suplimentarea de locuri bugetate, care urmează a fi puse la dispoziția candidaților în a doua sesiune de admitere. După finalizarea confirmărilor, Universitatea va face publice locurile disponibile pentru cea de-a doua sesiune de admitere septembrie 2020. Oferta educaţională a Universităţii include 35 de programe de studii universitare de licenţă, 27 de master şi 2 de doctorat, toate programele de studii  fiind acreditate de către ARACIS.

Perioada de înscriere pentru doua sesiune de admitere este 01-18 septembrie 2020 pentru studiile universitare de licență și master. Admiterea la studiile universitare de doctorat se organizează doar în luna septembrie, cu înscrierea în perioada 01-03 și 7-10 septembrie 2020. Perioada de înscriere pentru programele de conversie profesională a cadrelor didactice este 1-28 septembrie 2020.

Informaţii complete privind admiterea pot fi obţinute accesând www.admitere.ub.ro, www.arp.ub.ro şi www.facebook.com/UniversitateaVasileAlecsandriDinBacau sau la secretariatele facultăţilor.

Conf. univ. dr. Cristina CÎRTIŢĂ-BUZOIANU,
Prorector pentru etica şi imaginea universităţii,

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău,

Comunicat de presă

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0