Duminică, picnic în Parcul municipal

HomeSocial

Duminică, picnic în Parcul municipal

 

 

Duminică, 19 august, romașcanii sunt invitați la picnic, în Parcul municipal Roman, la un eveniment organizat de administrația publică locală.

Și anul trecut, Primăria municipiului Roman a organizat un astfel de eveniment în care romașcanii să se adune, să socializeze și să se bucure de natură. La foișorul din Parc vor fi organizate și activități susținute de tinerii talentați din oraș.

„Fiecare își poate aduce de acasă o păturică, un șezlong, un hamac, scaun sau orice alt echipament pentru relaxare, pe care să le așeze pe iarba din zona foișorului. Începând cu ora 11.00 și până la finalul zilei de picnic, la ora 17.00, la foișor se vor desfășura mai multe spectacole susținute de tinerii talentați din Roman și de trupele locale de dansatori. Pentru iubitorii mișcării sportive, antrenorul Bogdan Huci va organiza o sesiune de întreținere, dar la dispoziția cetățenilor stă și zona de fitness în aer liber și terenul de fotbal. Pentru cei mici, firme specializate îi vor încânta cu picturile pe piele, cu diferite concursuri, ateliere despre arhitectură și desen, precum și bucuria de a se juca în spațiul de joacă modernizat, prevăzut cu suprafață de protecție. Fiecare își va putea aduce de acasă propriul coș cu bunătăți”, spun reprezentanții Primăriei Roman.

Este de menționat faptul că în Parc nu va fi permisă aprinderea focului în scopul ca participanții să-și facă propriul grătar, pentru acest lucru fiind disponibilă zona de foișoare din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”.

Acesta nu este singurul eveniment de la finele acestei săptămâni, primarul Lucian Micu invitându-i pe romașcani și la celelalte activități ce se desfășoară în această perioadă în Roman: „Vineri și sâmbătă se desfășoară cea de-a XI-a ediție a Turneului ”Roman Vodă Mușat” la handbal feminin, când fetele noastre vor juca împotriva echipelor SCM Gloria Buzău și HCF Piatra Neamț. Sâmbătă, în Sala Sporturilor va avea loc și prezentarea lotului CSM Roman pentru noua ediție din campionatul Ligii Florilor. Tot sâmbătă, vă invit, de la ora 10.30, la RomanArt Gallery, la lansarea de carte, semnată de părintele Eugen Răchiteanu și părintele Constantin Necula. Până duminică, în Parcul municipal Roman, se desfășoară Târgul de Carte Libris 2018, cu numeroase evenimente culturale și personalități ale culturii ce-și vor expune ultimele creații. Duminică, de la ora 11.00, dăm startul picnicului, când vă aștept să ne bucurăm de natură, să ne cunoaștem și să petrecem alături de tinerii talentați ai Romanului, ce vor susține mai multe programe artistice. Sport, cultură, știință, relaxare și voie bună, pentru romașcani”.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0