Prima paginăSanatate

DSP Neamț: 177 de persoane din județ în izolare la domiciliu

DSP Neamț: 177 de persoane din județ în izolare la domiciliu

Dimensiune text

 

Vineri după-amiază, 28 februarie, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Neamț a emis o nouă informare zilnică, în contextul pericolului reprezentat de coronavirusul COVID-19. Astfel, DSP Neamț precizează că astăzi, la ora 14:30, de pe teritoriul județului Neamț s-au raportat la Centrul Național de Supraveghere și control al Bolilor Transmisibile următoarele informații: 177 persoane în izolare la domiciliu și patru persoane în carantină. Până în prezent, toate persoanele aflate în supraveghere și monitorizare zilnică în județul Neamț nu sunt simptomatice. Au ieșit din supraveghere încă opt persoane.

„În contextul în care România ar putea fi mai expusă la apariția de cazuri de infecție cu noul coronavirus pe teritoriul național, din cauza dinamicii călătoriilor cetățenilor români pe rutele terestre și aeriene dintre țara noastră și Italia, îndemnăm populația la calm, să se informeze corect, să respecte normele de igienă și sfaturile medicilor”, transmit reprezentanții DSP Neamț.

Ministerul Sănătății a emis un ghid cu măsurile pe care trebuie să le urmeze cei care se întorc în România dintr-o zonă afectată de coronavirus, care pot fi accesate la acest link.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0