HomeNeamt

Dosarele X la CAS Neamţ

Situaţie bizară la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Neamţ. Deşi medicul Magda Spânoiu s-a înscris la concursul pentru funcţia de preşedinte director al instituţiei, dosarul ei nu a fost validat.

 

 

În schimb, a fost validat dosarul unui medic stomatolog din Târgu Neamţ. La începutul lunii decembrie, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a scos la concurs şefia a 41 de case judeţene de asigurări de sănătate, printre care şi judeţul Neamţ.
Termenul limită de depunere a dosarelor pentru înscriere la concurs a fost de 18 decembrie, acesta urmând să aibă loc în luna ianuarie 2013.
Pe lista candidaţilor admişi de CNAS, pentru judeţul Neamţ nu se află decât un singur candidat, şi anume medicul stomatolog Tudor Eugen Truţă. Motivaţia dată de CNAS a fost aceea că dosarul medicului Magda Spânoiu a ajuns la sediul instituţiei pe 19 decembrie, deci după expirarea termenului legal, deşi actualul şef, numit cu delegaţie, a primit confirmare de primire a dosarului pe 18 decembrie, adică în termen legal.

În consecinţă, medicul Magda Spâniou a depus contestaţie, rezultatul urmând să fie comunicat în zilele următoare.

Comentarii

WORDPRESS: 0