HomeRoman

Dorel ne-a luat curentul

Marți dimineață, în jurul orei 10.30, agenții economici care își desfășoară activitatea în pietonalul Ștefan cel Mare, pe strada Sucedava și în cartierul Favorit au avut parte de o pauză de cafea forțată. Motivul a fost o avarie la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

 

Reprezentanții companiei E.ON Moldova Distribuție spun că avaria a fost produsă de un „Dorel”.
Avaria a afectat alimentarea cu energie electrică la o parte a consumatorilor de pe străziile Sucedava, Trandafirilor, Alexandru cel Bun, Victor Hugo, Griviței, Vlad Țepeș și Panaite Donici, din municipiul Roman. Incidentul a fost cauzat de avarierea unui cablu subteran de către angajații unei firme ce executau lucrări pe strada Sucedava. Urmare a intervenției echipelor E.ON Moldova Distribuție, alimentarea cu energie electrică a fost reluată treptat la toți consumatorii afectați de incident, în circa 40 de minute de la producerea acestuia„, se arată într-un comunicat de presă al Departamentului de Comunicare Corporatistă al E.ON.

În schimb, reprezentanții Primăriei Roman susțin că nu cei care lucrau în zonă au fost de vină pentru întreruperea alimentării cu energie electrică, cauza fiind aceea că în zonă se schimba un transformator.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Dorel? Au ramas fara scuze? Dupa parerea mea nu era numai Dorel. Jur ca am mai vazut cativa…