Prima paginăActualitateRural

„Dorel” de la E.ON își bate joc de abonați

Dimensiune text

Mii de abonați din comunele Horia și Ion Creangă au rămas fără curent electric aproape 10 ore, cauza fiind toaletarea copacilor.

Mii de clienţi ai E.ON Moldova Distribuţie din comunele Horia și Ion Creangă au rămas, vineri, fără curent electric. Abonații E.ON au înroşit liniile call-center-ului E.On, dar fără prea mare folos. Li s-a spus că în zonă se lucrează la toaletarea arborilor, că lucrarea a fost programată şi anunţată în presa locală (!) şi că nu se poate estima când se termină lucrările, pentru a se relua furnizarea energiei electrice, dar mai mult ca sigur în jurul orei 16, când s-ar fi și încheiat ziua de muncă a electricienilor și ziua de chin a abonaților E.ON. Doar că lucrarea „programată” nu apărea pe site-ul E.ON Moldova Distribuţie, iar anunţarea clienţilor nu s-a făcut nici vineri şi nici în alte situaţii, în mod eficient.

După ce toaletarea arborilor a fost terminată, în jurul orei 16.00, un arbore s-a prăbuşit peste liniile de medie tensiune, iar clienţilor E.ON nu le-a rămas de făcut altceva decât să îşi testeze răbdarea în aşteptarea unui serviciu care tinde să devină – din cauza monopolului furnizorului și al majorărilor repetate de preț – un serviciu de lux. Purtătorul de cuvânt al E.ON Moldova Distribuţie a comunicat doar faptul că reluarea furnizării energiei electrice „se va face în jurul orei 18.30”. Instituțiile statului abilitate să protejeze consumatorii și partenerii de contracte de bună credință, precum și parlamentarii de Neamț trimiși în forul legislativ să apere interesele cetățenilor s-au angajat să transmită prin intermediul Ziarului de Roman rezultatele demersurilor lor față de repetatele încălcări ale drepturilor abonaților E.ON.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0