Prima paginăSocial

Doi tineri romașcani vor să deschidă o afacere de karturi pentru copii

Doi tineri romașcani vor să deschidă o afacere de karturi pentru copii

Dimensiune text

 

Vineri, 3 martie, a fost zi de audiențe la Primăria Roman. Opt persoane dintre cei 12 romaşcani înscrişi au venit pentru a discuta cu edilul Romanului, printre aceștia numărându-se și doi tineri care au cerut sprijin administrației locale pentru ca, în vară, să poată oferi copiilor posibilitatea să învețe conducerea karturilor.

„Un romaşcan a solicitat refacerea drumului din cartierul Bălcescu, spre Staţia de pompare, fiind informat că anul acesta se va organiza licitaţie pentru balastarea mai multor drumuri, inclusiv a acestui drum. O altă solicitare a vizat identificarea soluţiei pentru realizarea unei cărţi de identitate pentru o persoană care locuieşte cu chirie, iar proprietarul este plecat din ţară şi, astfel, nu-şi poate dovedi domiciliul. Câţiva reprezentanţi ai Secţiei Pneumologie a Spitalului Roman au cerut ca şi personalul medical din această secţie să primească un spor la salariu, dat fiind faptul că sunt expuşi pericolului îmbolnăvirilor pentru cazurile depistate de TBC. Primarul Lucian Micu i-a asigurat că va transmite memoriul către Parlament şi Ministerul Sănătăţii, pentru ca cei responsabili să reevalueze grila de salarizare şi să nu mai existe inechităţi. Alţi doi tineri care doresc să desfăşoare activităţi de karting pentru copii în parcurile din oraş, pe timpul verii, au primit asigurări că vor primi tot sprijinul administraţiei locale pentru a deschide această afacere. O romaşcană a propus conducerii Primăriei să se ia măsuri de ecologizare a străzii şi zonei dimprejurul casei în care a locuit Fănel Ciupitu, erou al Revoluţiei din 1989. Un romaşcan, pensionar, a solicitat o locuinţă, rămânând fără casă în urma partajului, iar Direcţia de Asistenţă Socială a preluat cazul pentru identificarea unei soluţii”, se arată într-un comunicat al Primăriei Roman.

Înscrierile la audiențele ținute de conducerea administrației publice locale se fac în prima zi a săptămânii, la Biroul Unic. Conducerea Primăriei Roman, primar și viceprimar, acordă, de regulă, audiențe în ziua de joi în prima şi în a treia săptămână a fiecărei luni, începând cu ora 10.00, respectiv în ziua de joi în doua şi în a patra săptămână a fiecărei luni, începând cu ora 12.00.

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Kartul din poza e al baietilor respectivi? Sau face parte din proiect?