HomeRoman

Doi consilieri locali și-au dat demisia

La mai puțin de o lună de la alegerile locale, două modificări în structura Consiliului Local Roman urmează să intre în vigoare. Consilierii locali APEL Constantin Damaschin și Gabriel Cimpoeșu au renunțat la funcții, locurile lor urmînd să fie ocupate de oamenii de afaceri Dumitru Ouatu și Andrei Fron.

 

Constantin Damaschin (foto stînga) a decis să renunțe la funcția de consilier local pentru a rămîne în continuare la conducerea societății Locato Serv Roman. „Am considerat că aceasta este cea mai bună variantă, iar echipa noastră a luat aceeași decizie. Rămîn la conducerea Locato Serv, societate aflată în subordinea Consiliului Local, urmînd ca, în scurt timp, să stabilim noi planuri de investiții în beneficiul comunității„, a explicat Constantin Damaschin.
Înlocuitorul său în Consiliul Local, Dumitru Ouatu, este decis să contribuie la realizarea de noi investiții în municipiu, acesta lansînd o invitație către colegii săi de consiliu: „Trebuie să facem ce ne cer cetățenii. Ne-au trimis acolo ca să muncim, nu să ne certăm. Romanul are nevoie de noi investiții, de realizarea unor probleme importante, iar acest lucru poate fi posibil doar dacă facem cu toții abstracție de partidul politic al cărui membri sîntem și dacă stabilim ca prioritate acordarea unui sprijin pentru comunitatea romașcană. Trebuie să ținem legătura permanent cu romașcanii și să ne ținem de promisiuni, astfel încît să-i putem privi în continuare în ochi pe cei care ne-au votat„, a spus Dumitru Ouatu.
Omul de afaceri romașcan va ocupa funcția începînd de astăzi, acesta fiind și cel mai vîrstnic dintre membrii Consiliului Local.

O demisie surprinzătoare din Consiliul Local este cea a consilierului local APEL Gabriel Cimpoeșu (foto dreapta). Omul de afaceri romașcan a renunțat la funcție din cauza unor probleme de sănătate care nu îi permit prezența la ședințele de consiliu.
Starea de sănătate nu îi permite acestuia prezența la ședințele de Consiliu Local. Gabriel Cimpoeșu și-a dat demisia după ce s-a sfătuit cu întreaga echipă pe această temă„, a precizat președintele organizației Roman a APEL, Laurențiu Dan Leoreanu. În prezent, Gabriel Cimpoeșu este plecat în străinătate, la tratament.
Locul său în Consiliul Local va fi ocupat începînd de astăzi de Andrei Fron, un om de afaceri romașcan în vîrstă de 28 de ani, acesta devenind și cel mai tînăr consilier local romașcan în funcție. „Recunosc faptul că nu am experiență în acest domeniu, dar sper să mă integrez repede în Consiliul Local și să am rezultate bune, dar și să nu-i dezamăgesc pe romașcani„, a precizat Andrei Fron.
Președinte al organizației de tineret a Partidului Democrat Liberal și administrator al societății Dev Center SRL Roman, Andrei Fron a obținut și o finanțare nerambursabilă de 858.000 de euro pentru înființarea unui atelier de prelucrare a sticlei la Roman. Proiectul, finanțat în cadrul Programului Operațional Regional, este în curs de implementare.

Comentarii

WORDPRESS: 0