Prima paginăRoman

Discuții pentru modernizarea Policlinicii Roman

Dimensiune text

Conducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman s-a întâlnit cu reprezentanții Primăriei Roman și cu medicii care au în proprietate spații în Policlinica Roman pentru a discuta despre o posibilă modernizare a clădirii.

 

 

În momentul de față, proprietarul clădirii este Primaria Roman, iar spitalul mai are în Policlinică doar câteva cabinete pentru tratament în ambulatoriul de specialitate, celelalte spații fiind împărțite între Direcția de Sănătate Publică și medicii care au cabinete în chirii.
„Ambulatoriul nostru de specialitate funcționează în proporție de 90% la parterul spitalul. La etajul II al Policlinicii se află Direcția de Sănătate Publică, la etajul I sunt medici proprietari care și-au cumpărat spațiile pe care le aveau în comodat, iar la parter se află farmacia și firma Scan Expert. Primăria Roman a inițiat un prim pas în acest sens, aducând în discuție o reabilitare a clădirii, începând cu anveloparea exterioară. Urmează ca, în perioada următoare, să se întocmească un studiu de fezabilitate în acest sens”, a declarat economist Leonard Achiriloaei, directorul financiar-contabil al spitalului.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0