Diriginții de șantier, chemați la ordine

HomeActualitate

Diriginții de șantier, chemați la ordine

 

asfalt07Marți, 28 februarie, diriginții de șantier din Primăria Roman sunt convocați de conducerea instituției la o ședință de lucru care are ca temă calitatea lucrărilor din oraș. În cadrul conferinței de presă săptămânale, primarul Lucian Micu a atras atenția asupra faptului că, de la cetățeni și personal, a primit mai multe sesizări cu privire la calitatea unor lucrări, în special a celor de asfaltare, pe mai multe străzi apărând adevărate cratere.

„Pe Artera Ocolitoare Roman Vest s-au încheiat lucrările de reparaţii ale carosabilului. Ocolitoarea a fost modernizată în urmă cu doi ani şi se află în perioada de garanţie. În urma temperaturilor extrem de scăzute din această iarnă şi a traficului greu din zonă, starea asfaltului s-a deteriorat. Imediat ce vremea va permite, firma, pe cheltuiala sa, va pune şi covor asfaltic. Marţi, am programat o şedinţă cu diriginţii de şantiere, tocmai pentru a mă asigura că lucrările se fac de calitate. Nu voi permite să cheltuim banii cetăţenilor pe lucrări de mântuială”, a declarat primarul Lucian Micu.

Probleme în acest moment se înregistrează și pe Artera Ocolitoare Roman Est, dată în folosință în vara anului trecut. În plus, periodic, șoferii se plâng și de sensul giratoriu de la Favorit, acolo unde conducerea administrației locale spune că se va interveni din nou. Pentru anul în curs, cea mai mare investiție pe infrastructură o reprezintă reabilitarea și modernizarea străzii Eternității, cu lărgirea benzilor de circulație, amenajarea de parcări și transformarea ei în stradă cu sens unic – dinspre bulevardul Republicii înspre strada Mihai Viteazu.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Daca din Bugetul Local se mai scurg bani pentru lucrari aflate in garantie, veti fi reclamat la DNA, chiar de catre subalternii din Primaria pe care cu `onor` o stapaniti! Atentie mare la valul de dupa alegeri!

  • Rezolvarea problemei calitatii lucrarilor de constructie se vor rezolva numai cand dirigintii de santier vor fi angajati pe criterii bine stabilite:
    -la fiecare lucrare receptionata necorespunzator diminuarea cu 30% a salariului.
    – la 3 lucrari receptionate cu defecte desfacerea contract munca.
    Numai asa se disciplineaza salariatii cu criterii clare la angajare.