Directorii de școli cer ajutor Primăriei

HomeActualitate

Directorii de școli cer ajutor Primăriei

 

Miercuri, 14 iunie, la Primăria Roman a avut loc o ședință între conducerea instituției și conducerile unităților de învățământ din oraș. Este a doua întâlnire pe tema identificării problemelor din școli din acest an, prima având loc la începutul anului, înainte de stabilirea bugetului. Principalele solicitări țin de lucrările de reparații și igienizare, care se fac în fiecare vacanță de vară, înainte de începerea noului an școlar.

„M-am întâlnit astăzi cu directorii de unităţi de învăţământ din Roman, pentru a afla ce probleme s-au rezolvat de la ultima şedinţă, din luna ianuarie, şi care sunt problemele nou apărute. M-am informat asupra nevoilor din fiecare grădiniţă, şcoală şi liceu, iar în câteva zile, împreună cu responsabilii din Primărie, în funcţie de posibilităţile financiare şi de resursa umană disponibilă, vom prioritiza lista de probleme şi vom trece la rezolvarea lor”, a declarat primarul Lucian Micu.

Săptămâna viitoare, directorii vor fi din nou chemați la Primărie, pentru a fi informați cu privire la lucrările pe care administrația locală le va putea face, după ce va trece perioada de examene, iar profesorii și elevii intră în vacanță. În cele mai multe unități de învățământ, principala problemă este refacerea pereților, deoarece Inspectoratul pentru Situații de Urgență a cerut eliminarea lambriului, pentru a se evita pericolul în caz de un incendiu.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0