Directori noi pentru patru școli

HomeSocial

Directori noi pentru patru școli

 

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț a anunțat, vineri, 7 aprilie, modificări în conducerea a patru unități de învățământ din județul Neamț. Astfel, Consiliul de Administrație al ISJ Neamț a avizat numirile în funcțiile de conducere la unitățile de învățământ preuniversitar, ca urmare a demisiilor înregistrate.

Numirile au fost avizate în conformitate cu prevederile articolului 24, alineatul 1, din Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, aprobată prin Ordinul de ministru 5080/2016 și modificată prin Ordinul de ministru 3044/2017, precizează un comunicat al ISJ Neamț.

Astfel, la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Roman, Lucica Prăjescu a fost numită în funcția de director adjunct, în locul Mihaelei Moraru. La Școala Gimnazială Barticești, din comuna Botești, Anca Florina Bivol a fost numită în funcția de director în locul lui Carmen Ionela Muraru. La Liceul Tehnologic „Arhimandrit Chiriac Nicolau” din Vînători, Elena Petrariu a fost numită în funcția de director în locul Laurei Elena Panaite, iar la Școala Gimnazială Pângărați noul director este Carmen Ionela Muraru, în locul Mariei Vamanu.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0