Directori noi la Colegiul Național „Roman-Vodă”, Colegiul Tehnic „Petru Poni” și Școala „Vasile Alecsandri”

HomeSocial

Directori noi la Colegiul Național „Roman-Vodă”, Colegiul Tehnic „Petru Poni” și Școala „Vasile Alecsandri”

Luni, 11 ianuarie, Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț a anunțat că, în urma ședinței Consiliului de Administrație (CA) al ISJ Neamț de vineri, 8 ianuarie, au fost operate mai multe modificări la conducerea unor unități de învățământ din județ.

Astfel, în ședința CA al ISJ s-a constatat încetarea de drept a contractului de management, ca urmare a expirării perioadei pentru care a fost încheiat pentru directorii și directorii adjuncți numiți în urma concursului din anul 2016 și s-a decis numirea în funcția de director și de director adjunct a 110 cadre didactice, prin detașare în interesul învățământului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de 31 august 2021. Dintre cei 110 directori și directori adjuncți, unii și-au păstrat funcția, iar în alte unități de învățământ au fost numite conduceri noi.

Conform ISJ Neamț, numirile au avut la bază Ordinul Ministerului Educației Naționale (OMEN)  nr. 3969/2017 privind Metodologia de organizare și desfășurare a concursului de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar, cu modificările și completările ulterioare, în temeiul Regulamentului-cadru de organizare și funcționare a inspectoratelor școlare, aprobat prin OMECTS nr. 5530/2011, cu modificările și completările ulterioare, conform art 254>1, alin. 1, din OUG nr. 21/2012 privind modificarea și completarea Legii Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare.

În ce privește școlile din Roman, au fost efectuate în ședința de vineri a CA al ISJ Neamț mai multe modificări – noi directori fiind numiți la Colegiul Național „Roman-Vodă”, Colegiul Tehnic „Petru Poni” și Școala „Vasile Alecsandri”. Lista completă a numirilor la conducerea unităților școlare din județ de vineri, 8 ianuarie, este următoarea:

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Radu 3 ani ago

    Numiri pe criterii politice asa cum au fost numiti si inspectorii scolari judeteni! Pt. elevii si profesorii de la liceul Roman-Voda e o jignire sa fie reprezentati de d-na Iorga. Este o persoana cu o slaba pregatire profesionala si manageriala!