„Destăinuiri”, de Corin V. Petraru și Silvia Filip, lansare de carte la Muzeul de Artă din Roman

HomeCultural

„Destăinuiri”, de Corin V. Petraru și Silvia Filip, lansare de carte la Muzeul de Artă din Roman

 

Sâmbătă, 22 februarie, la ora 15, romașcanii sunt invitați la Muzeul de Artă din Roman, la lansarea volumului „Destăinuiri”, semnat de Corin V. Petraru și Silvia Filip.

„Corin V. Petraru și Silvia Filip au ales cuvântul ca formă diafană și misterioasă de comunicare, rotindu-l deasupra norilor grei așezați în pături chirciuite de vreme. Și, chiar dacă nu le este întotdeauna comod să se destăinuie, iată că după lungi lupte seculare, vin cu drag în fața cititorilor, cu volumul «Destăinuiri», «un melanj inedit, alcătuit din interviuri, confesiuni, recenzii, toate conturând imaginea unei prietenii literare adevărate, despre care vom mai auzi cât de curând.» (Daniel Luca – scriitor, critic literar). Cei prezenți la eveniment se vor putea bucura și de o tombolă pregătită special pentru ei și vor putea interacționa cu autorii, mereu supuși de bunăvoie cuvântului”, este invitația lansată de organizatori.

Evenimentele prilejuite lansarea volumului se vor desfășura, în perioada 21 – 23 februarie, după următorul program:
– vineri, 21 februarie, ora 17.00 – Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“, Sala Cupola, bulevardul Republicii, nr.15A Piatra Neamţ – Lansare de carte și tombolă;
–  sâmbătă, 22 februarie, ora 15.00 – Muzeul de Artă din Roman, strada Mihai Eminescu, nr. 3 – Lansare de carte și tombolă;
– duminică, 23 februarie, ora 15.00 – Biblioteca „Hristo Botev” din Chișinău, bulevardul Grigore Vieru, nr. 25 – Lansare de carte și tombolă.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0