Prima paginăActualitateRural

Desfigurat din cauza aragazului

Dimensiune text

Într-o clipă de neatenţie, un bărbat de 78 de ani, din Săbăoani, s-a ales cu grave arsuri la nivelul feţei, în momentul în care a încercat să aprindă focul la aragaz.

Miercuri dimineaţa, la ora 8.30, bărbatul a încercat să dea drumul la aragaz, dar nu a reuşit din prima, deoarece sursa de foc nu a fost suficient de aproape de ochiul aragazului. Bătrânul a uitat, însă, să oprească şi gazul, iar în momentul în care a aprins din nou un chibrit, gazele acumulate au explodat şi i-au provocat arsuri la nivelul feţei şi al căilor respiratorii superioare.

„Pacientul de sex masculin a fost diagnosticat cu arsură de gradul II-III, pe aproximativ 40% din suprafaţa corporală. La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu asistent medical, iar pacientul a fost predat echipajului TIM. Acesta din urmă l-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman şi, apoi, la stadion, pentru transfer interclinic cu elicopterul la Iaşi”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta şefă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0