Prima paginăPolitica

Deputatul PSD Alexandru Rotaru, raport de activitate parlamentară după doi ani de mandat

Deputatul PSD Alexandru Rotaru, raport de activitate parlamentară după doi ani de mandat

Dimensiune text

 

 

Dragi nemțeni,

Fac parte din noua generație de politicieni, dintre acei tineri care își doresc să construiască pentru România și pentru români și iată că au trecut doi ani de când mi-ați oferit încrederea și votul dumneavoastră pentru a vă reprezenta ca deputat în Parlamentul României, ceea ce înseamnă pentru mine, așa cum am afirmat mereu, o onoare, dar și o responsabilitate, pe care o tratez cu toată seriozitatea.

Împreună cu colegii mei care “îndrăznesc să creadă în România” formăm echipă cu seniorii în a duce la bun final programul de guvernare propus de PSD pentru dezvoltarea țării. Prezența mea și a celorlalți tineri parlamentari alături de conducerea Partidului Social Democrat este o nouă dovadă că tânăra generație vine cu forța necesară pentru a demara proiecte pentru România.

Conținutul acestui raport de activitate cuprinde cele 81 de propuneri legislative inițiate, în calitate de co-inițiator alături de alți colegi deputați din grupul parlamentar, din care 24 promulgate legi, luările de cuvânt, proiecte de lege cu o importanță deosebită precum și participarea la diferitele delegații, conferințe, evenimente, acțiuni locale, întâlniri și audiențe cu cetățenii.

În următorii doi ani de mandat voi continua, prin prerogativele legislative pe care mi le conferă funcția de deputat ales în Parlamentul României, să mă implic tot mai mult în rezolvarea problemelor și situațiilor cu care se confruntă îndeosebi cetățenii din municipiului Roman și din comunele arondate.

Astfel, după parcurgerea raportului vă invit să-mi împărtășiți opiniile dvs. cu privire la ceea ce ați dori să realizez pe viitor în activitatea mea de parlamentar, în concordanță cu specificul funcției de parlamentar.

Cu respect,
Alexandru Rotaru

Comunicat de presă

Întregul raport de activitate poate fi vizualizat mai jos sau poate fi accesat la acest link.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0