Deputatul PNL Laurențiu Leoreanu: „Am încheiat o nouă sesiune parlamentară, în care PNL a avut o activitate mai mult decât onorantă”

HomePolitica

Deputatul PNL Laurențiu Leoreanu: „Am încheiat o nouă sesiune parlamentară, în care PNL a avut o activitate mai mult decât onorantă”

Am încheiat o nouă sesiune parlamentară, în care pot afirma cu mândrie faptul că reprezentanții Partidului Național Liberal – grup al cărui vicelider sunt – au avut o activitate mai mult decât onorantă.

Astfel, în Camera Deputaților – forul în care activez – putem vorbi despre 29 de proiecte ale deputaților liberali, care au trecut de votul final, 12 au devenit legi, 3 se află în procedura de promulgare, 11 proiecte sunt la Secretariatul General, în termenul de sesizare, iar 3 au fost contestate la CCR.

Au fost atinse subiecte ce țin de zona economic-fiscală, sport, învățământ, protecție socială, agricultură, comunicații, administrație publică, apărare națională, fondul funciar, digitalizare, transport, subiecte care direct sau indirect vizează viața tuturor cetățenilor României.

Urmează o scurtă pauză de la dezbaterile parlamentare, dar aceasta înseamnă doar că pregătim viitoarea sesiune din toamnă, subiectele de abordat, consultări în teritoriu, iar în final, după reluarea activității, să continuăm dinamizarea fluxului legislativ.

Laurențiu Dan Leoreanu,
Deputat PNL de Neamț

Declarație de presă

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Nervosu o lună ago

    Se vede munca în nivelul de trai al românilor. Multe legi, proiecte, dar nu pentru lumea de rând. După această activitate onoranta au „scăzut” prețurile peste tot! Chiar nu vă este rușine să veniți cu asemenea bazaconii?

  • Vasile o lună ago

    De fapt, după ce a rămas de căruța Neamț, el ne-a amenintat că este de fapt a cincea roată la grupul din cameră. Asta nu ține nici de foame nici de sete, mai ales… romascanilor.