Prima paginăPolitica

Deputatul PNL Laurențiu Leoreanu a anunțat că va candida pentru un nou mandat de parlamentar

Deputatul PNL Laurențiu Leoreanu a anunțat că va candida pentru un nou mandat de parlamentar

Dimensiune text

 

După ce primarul municipiului Roman, Lucian Micu, a anunțat, la începutul lunii ianuarie, că va candida pentru un nou mandat de primar, deputatul PNL de Neamț Laurențiu Leoreanu a anunțat vineri, 31 ianuarie, că va candida și el pentru al doilea mandat în Parlamentul României, în cadrul unei conferințe de presă în care a prezentat raportul activității parlamentare pe anul trecut.

„La sfârșitul acestui an 2020, voi veni în fața cetățenilor pentru a le solicita un nou vot, pentru un nou mandat de parlamentar. Cred că activitatea de parlamentar pe care am desfășurat-o îmi dă anumite argumente de a veni în fața cetățenilor și a le solicita acest lucru. Consider că și în plan politic, și în plan parlamentar, și în plan al comunicării am fost unul dintre cei mai activi parlamentari din țară și acest lucru îl fac cu dăruire, cu profesionalism, cu foarte multă abnegație și mi-l doresc, atât cât sănătatea și forța fizică și intelectuală îmi permit acest lucru”, a precizat deputatul Laurențiu Leoreanu.

În ceea ce privește procesul de incompatibilitate pe care primarul Lucian Micu îl are în luna martie la Înalta Curte de Casație și Justiție, deputatul Leoreanu a opinat că, indiferent de verdict, acesta nu va putea afecta candidatura primarului pentru un nou mandat: „Decizia cu ceea ce se va întâmpla nu va influența, pentru că acea decizie care vine este pentru perioadă trecută și nu afectează mandatul următor, a fost dată lege în parlament și a fost corectat acest lucru”.

Deputatul Leoreanu a adăugat că este sigur că primarul Lucian Micu va obține un nou mandat la conducerea Primăriei Roman. „La alegerile locale, democratic ar trebui să fie alegeri în două tururi. Eu am spus întotdeauna că, dacă ești primar bun și îți faci treaba, nu ai emoții. Eu nu am avut emoții și nu m-am gândit niciodată dacă vor fi unul sau două tururi de scrutin. Trebuie să îți faci treaba. E drept, contează și conjunctura economică. Eu sunt convins că primarul Lucian Micu va câștiga mandatul și vă pot da scris, semnat și de pe acum”, a glumit deputatul Leoreanu.

În final, acesta a subliniat că își dorește un nou mandat în Parlamentul României, însă nu a exclus – deși preferă să nu se întâmple așa – o candidatură a sa pentru președinția Consiliului Județean Neamț, în cazul în care partidul îi va cere expres acest lucru.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0