Prima paginăPolitica

Deputatul Laurențiu Leoreanu: „Nu e o satisfacție mai mare pentru un om politic decât aceea de a fi printre cei pe care îi reprezintă”

Deputatul Laurențiu Leoreanu: „Nu e o satisfacție mai mare pentru un om politic decât aceea de a fi printre cei pe care îi reprezintă”

Dimensiune text

 

Luna august a devenit de ceva timp o lună a regăsirilor, a îmbrățișărilor de suflet, a zâmbetelor copiilor alături de părinți, a fraților care-și deschid sufletele, a bunicilor cu lacrimi de emoție.

Am fost mereu aproape de oameni, de cei care m-au investit cu încredere și pentru care am muncit cu drag, pentru a aduce un plus comunităților noastre, iar acum mă simt printre aceștia ca printre prieteni, ascultându-le vocea, atent și învățând din experiențele și trăirile lor, aici și pretutindeni în lume.

Am reușit să mă întâlnesc în această perioadă cu mii de oameni frumoși, oameni harnici, gospodari, ne-am bucurat împreună, așa cum știm să și muncim împreună, uniți, puternici, chiar dacă unii dintre ei sunt departe de țară, dar acum în august se întorc acasă, pentru că aici va fi cu adevărat mereu acasă!
Nu cred că e o satisfacție mai mare pentru un om politic decât aceea de a fi printre cei pe care îi reprezintă, atât timp cât vine cu sufletul și mintea deschise și știe că și-a pus viața în slujba lor, cu sinceritate și abnegație.
Am participat la foarte multe evenimente în ultima perioadă, încărcate de spiritualitate, de voie bună, de speranță și de spirit constructiv. Cu pioșenie și credință m-am aflat la Hramul Adormirii Maicii Domnului, la biserica Precista Mare din Roman, eveniment unde am simțit că liniștea se coboară peste sufletele noastre, dar în aceeași măsură m-am încărcat cu viață frumoasă la sărbătorile comunelor Horia, Cordun, Moldoveni, unde am simțit îmbrățișarea zâmbetelor oamenilor minunați din aceste locuri. I-am ascultat cu atenție, mi-am asumat din trăirile, speranțele și nevoile lor, iar promisiunea mea e de a duce cu toată puterea aceste gânduri mai departe.

Am participat și la un alt eveniment, care, cu bucurie spun, pentru că a fost inițiat în urmă cu zece ani chiar de mine, a devenit tradiție – întâlnirea de la Primăria Roman cu reprezentanții românilor ce muncesc în străinătate – un izvor de cunoaștere din care avem cu toții de învățat, pentru că sunt oameni care au cunoscut alte realități, alte nevoi, cu alte așteptări și care pot aduce plus valoare comunității noastre, direct și indirect, oameni pe care merită să îi ascultăm, pentru că avem nevoie de ei, acolo, dar mai ales aici.

A fost o perioadă în urma căreia mă simt încărcat cu energie, putere ce o voi duce cu mine în Parlamentul României, acolo unde voi munci și mai mult și mai activ pentru toți acești oameni minunați care mi-au arătat că merită!

Laurențiu Leoreanu,
Deputat PNL de Neamț

Comunicat de presă

 

 

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0