Prima paginăPolitica

Deputatul Laurențiu Leoreanu, la finalul primului mandat: „Consider că am reprezentat cu succes în Parlament interesele romașcanilor și ale nemțenilor”

Deputatul Laurențiu Leoreanu, la finalul primului mandat: „Consider că am reprezentat cu succes în Parlament interesele romașcanilor și ale nemțenilor”

Dimensiune text

 

Joi, 5 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul PNL de Neamț Laurențiu Leoreanu, vicepreședinte al PNL, a prezentat bilanțul activității la finalul mandatului 2016 – 2020 în Parlamentul României.

„Pentru a continua parteneriatul deschis dintre cetățean și politician, vă prezint raportul de activitate pentru mandatul 2016 – 2020. Transparența fost unul dintre obiectivele pe care mi le-am impus încă de la începutul carierei politice, așadar rândurile de mai jos sunt o consecință firească a modului în care înțeleg relația dintre politician și electorat. Cetățenii au dreptul să fie parte a procesului decizional pe întreaga durată a unei legislaturi, prin urmare trebuie să fie conectați la activitatea parlamentarilor pe care i-au desemnat, prin vot, să le reprezinte interesele.

Consider că am fost implicat total în activitatea din legislativ, din plen și din comisii și am reprezentat cu succes, în Parlamentul României, și interesele romașcanilor, și ale nemțenilor. În exercitarea funcției, am folosit toate instrumentele de care dispune un parlamentar pentru a susține măsuri care să vină în sprijinul oamenilor: întrebări, interpelări, moțiuni simple, moțiuni de cenzură, declarații politice și proiecte legislative – cinci dintre acestea devenind chiar legi, în ciuda faptului că PSD deține în continuare majoritatea parlamentară, deși, la finalul anului 2019, printr-un efort parlamentar coordonat de PNL, am reușit să dăm jos Guvernul Dăncilă, care a adus prejudicii imense României.

Citește și:   S-a rupt lanțul de iubire dintre primarul Achiriloaei și viceprimarul Samson. Motivul: toaleta publică

M-a onorat alegerea în funcția de vicepreședinte PNL pe domeniile administraţie, ordine publică, siguranţa cetăţeanului, fonduri europene şi dezvoltare regional, m-am bucurat de încrederea colegilor liberali, care m-au susținut mai întâi pentru funcția de vicelider al grupului PNL din Camera Deputaților, apoi de chestor al Parlamentului. Însă, mai presus de orice, am avut satisfacția ca am reușit să rezolv câteva dintre problemele semnalate direct de cetățeni, fie că vorbim de acordarea dreptului la pensie, indemnizații pentru copii sau alte chestiuni ce țin de siguranța cetățeanului.

La finalul acestui an, când le voi cere cetățenilor votul pentru un nou mandat, nu-mi va fi rușine să-i privesc pe oameni în ochi și să le vorbesc despre activitatea mea politică! Vă mulțumesc pentru încredere!”, a afirmat deputatul Laurențiu Leoreanu, la începutul raportului de activitate.

Documentul prezentat joi de deputatul Laurențiu Leoreanu poate fi consultat mai jos sau poate fi accesat la acest link:

RAPORT-ACTIVITATE-LEOREANU-LAURENTIU

 

 

 

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • Vasile 11 luni

  Lasă asta, mai umblă la saltelute și ajută pe cei amărâți, cărora voi le cereți mască, săpun, dezinfectant… etc… etc.. în timp ce sărmanii nu au bănuți nici pentru un colț de pâine. Rușine.

  • Cristian 11 luni

   Un sfat d-le Leoreanu: nu mai intrati in direct la TV pt. ca ne faceti de ras!

 • Cristian 11 luni

  Sunteti fara limite d-le deputat! V-ati facut plinul, mai lasati si pa altul sa manance o bucata de paine fara prea multa munca! Ne-am saturat de promisiuni neonorate! Treceti la munca, sau va este rusine!? N-o sa va mai dam votul!

 • Vasile 11 luni

  Scapă – ne de PNL!!!!!!

 • Catalin Ctin 11 luni

  Laurentiu Dan iti e numele de botez ! Daca erai un adevarat crestin si doreai sa iti ajuti romascanii iti dadeai demisia din orice functie politica. Acum , asta Romanie e la mare nevoie si are mai multa trebuinta de profesori buni ca dumneata decat de politicieni mai rai ca domnia ta ! Mergi in fata oglinzii adevarat crestine si da jos masca de culoarea cerului. Apoi priveste spre cerul de culoarea mastii pe care o porti peste „graiul tau” ! Se apropie postul Craciunului si binecuvantata spovada . In spatele acestei masti de culoare albastrie mai sta alta masca ce iti acopera nu doar gura ci si sufletul ! Da-o jos Daniel Laurentiu ! Chiar nu ai nimic in ati reprosa ca rob a lui Dumnezeu ? Cat o sa domnesti si peste ce anume ? Iti urez raspuns bun la aspra judecata de mai Apoi ! Laudat fie Iisus si Doamne ajuta-ne !

  Rog „Ziarul de Roman” sa publice aceste randuri pentru ca nu incalca nici o buna randuiala si nu exprima ura ! Am folosit un limbaj civilizat si doresc comentarii cat mai multe !

 • Vasile 10 luni

  eL nu mai cunoaște nimic din ceea ce este didactică, apropierea de elev, înțelegerea nevoilor elevilor. Știe doar tabla adunării și înmulțirii eroilor pentru el.