Deputatul Laurențiu Leoreanu: „Îl rog pe domnul prim-ministru Ciolacu să reconsidere măsurile anunțate, altfel vom intra într-o nouă criză socială și economică”

HomePolitica

Deputatul Laurențiu Leoreanu: „Îl rog pe domnul prim-ministru Ciolacu să reconsidere măsurile anunțate, altfel vom intra într-o nouă criză socială și economică”

Mediul de afaceri, motorul economiei, trebuie protejat și nu pedepsit prin mărirea taxelor și impozitelor. Un mediu de afaceri sănătos, cu un fond legislativ predictiv, stimulant și stabil, înseamnă esența progresului și al bunăstării naționale!

Alături de colegii din Partidul Național Liberal, mă opun cu fermitate măsurilor de împovărare a întreprinderilor mici și mijlocii din România, cele care sunt coloana vertebrală a întregului sistem și pentru care ar trebui să găsim metode de redinamizare a activității și nu să le tragem frâna de mână sau să le sufocăm activitatea!

Trebuie să echilibrăm bugetul național? Metoda firească e să reduci cheltuielile statului, nu să-i distrugi pe cei care alimentează bugetul. Mai mult, trebuie acționat susținut pentru reducerea evaziunii fiscale la marii evazioniști, cei care sunt de foarte multe ori protejați. Dreptate, echitate și egalitate de șanse pentru toți, nu pentru unii MUMĂ și pentru alții CIUMĂ!

Prin împovărarea micilor întreprinzători vei produce criză economică, nu vei aduce creștere bugetară, așa cum s-a văzut și în alte state care au aplicat această metodă profund nefuncțională. Dragi colegi de la PSD, hai să învățăm din greșelile altora, nu să le repetăm! Dacă veți rămâne pe această linie, vom avea o creștere a șomajului, blocaje economice, sute de mii de familii afectate, un nou val de forță de muncă ce va pleca din țară, transferuri către zona „gri”, iar toate acestea vor produce un efect invers celui așteptat – prin scăderea încasărilor la buget.

Îl rog insistent pe domnul prim-ministru Ciolacu, președintele PSD, să reconsidere măsurile anunțate, altfel vom intra într-o nouă criză socială și economică pentru care va trebui să sacrificăm ani și ani pentru a ne reveni!

Laurențiu Dan Leoreanu,
Deputat PNL de Neamț

Declarație de presă

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Vasile D. 2 luni ago

    In sfârsit cineva opreste colapsul național după guvernările liberale ale sasalaului.
    Sunteti parteneri de guvernare, stați de vorbă nu conduceți tara pe facebook: aveti curaj (dar trebuie sa puneti ceva in loc)sa ruperi alianța?